Tuplabomber

Joko teiltä tulee pian nää bomberit silmistä ja korvista ulos? Minulta ei, päinvastoin tunnun innostuvan päivä päivältä vaan enemmän. Joten niistä ei ainakaan hetkeen päästä täällä blogissa eroon. Tässä asukuvia keskiviikolta, kun kävin pitämässä yhden koulutuksen. 

Kaivelin viime kesänä ostmani H&M:n superleveät trikoopöksyt talviteloilta ja olenkin viihtynyt niissä melkein koko viikon. Paljaat nilkat julistavat kevään olevan oikeasti täällä.

Tykkäsin muuten tästä cool bitch-kuvasta niin paljon, että laitoin sen koristamaan uusia käyntikorttejani. 😀

housut – H&M / t-paita – Kude Design (saatu) / molemmat bomberit – KappAhl (saatu) / tennarit – Puma / aurinkolasit – Lindex / korvikset – YoZen

Ei pihalla sentään vielä ilman ulkotakkia pärjää, joten hiippailin keskiviikkona tuplabomber-setillä. Mut ei yhtään hassuman näköistä, kun tuo kiva kuosi kurkkii vihreän takin alta. 

Huomasin just, että KappAhlilla on nyt -25% alennus ulkotakeista 17.4. saakka, joten tuo vihreän takin saa nyt reilulla viidellä kympillä! Lintubomberia alennus ei valitettavasti koske. 

-Molemmat postauksen bomberit saatu KappAhlilta-


Tags:
3 Comments
 • anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulle sopii nuo bomberit hyvin, mutta meikäläiselle päärynälle ne ei vaan sovi. Ainakaan mulle, kun olen sovittanut. Ihana tuo lintukuvioinen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Siis itsehän olin pitkään kans ihan sitä mieltä, että nämä ei voi tällaiselle omenalle sopia. Eikä toki kaikki bomberit passaakaan, vaan osa on liian ns. pallon mallisia kireine resoreineen, mutta hieman suorempilinjaiset onkin sitten olleet hyviä. 

 • Sylvia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytätpä todella hyvältä noiden housujen kanssa!

Post A Comment