Arkikuva 15/52

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Jo vuoden ensimmäisessä arkikuvassa nähty isotädin pikku pötkylä on jälleen täällä! Tai siis minä olen taas pitkästä aikaa täällä kotikonnuilla ja pääsen näkemään kaikkia rakkaita perheenjäseniä ja se on ehdottomasti arkikuvan arvoinen juttu. Tai oikeastihan tämä on aina ihan juhlaa, kun pääsee kaukana asuvan perheen pariin, mutta sillä lailla lämpimän arkisella tavalla.

Tammikuisessa kuvassa tämä pieni mies vielä pötkötteli lattialla mahallaan seuraten vierestä isoveljen ja meidän muiden peliä. Nyt kolme kuukautta myöhemmin minua olikin jo vastassa vauvasta taaperoksi kasvanut tyyppi, joka viipottaa menemään hirmuista vauhtia kävelyvaunun kanssa tai huonekalujen reunoista kiinni pitäen. 

Vietin illan ihan vaan tätä pikku herraa ja hänen puuhiaan ihastellen. Miten pehmoinen onkaan pienen lapsen iho! Ja miten suloiset ovatkaan ne makkaraiset reidet! Poika raukka sai tänään reisiensä ansiosta minulta uuden hellittelynimenkin, kun kutsuin häntä useamman kerran häntä 'isotädin herkkukinkuksi'. Lupasin muistaa käyttää tätä nimitystä vielä rippijuhlissakin. 

Taaperokärryilyn ja puhelimien tavoittelun lisäksi pikku herkkukinkun suosikkipuuhiin kuuluu myös sälekaihtimien rämppääminen ja ikkunasta kurkkiminen. Miten ihana onkaan vemputtaa pikkuikkunan kaihtimien narua ees taas!

Muista kiinnostuksen kohteista mainittakoon myös vessa, jonne herra yrittää salamana syöksyä, jos ovi jää vähingossa vähänkään raolleen. Jos sinne asti pääsisi, niin siellä voisi syödä vessapaperia! Näin tänään ihan uskomattoman konttausspurtin, kun poju havaitsi avonaisen oven. Äiti kuitenkin voitti kisan, joten jäi herralta selluloosapitoinen iltapala nauttimatta. 😀

On se ihana, isotädin pikku herkkukinkku


Tags:
1 Comment
  • PiP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi että osaa olla suloinen tyyppi kuvassa! Tulee niin ikävä omaa veljenpoikaa kun lukee tätä juttua – pitääpä varata täteilyaikaa mahdollisimman pian!

Post A Comment