Hiusten uusi kevätilme

Miten se voikin muutaman millin tukan lyheneminen saada olon niin paljon keveämmäksi ja freesimmäksi! Lähtihän tänään toki ihan hyvä pätkä tuosta pitkästä osastakin, mutta se on silti aina noiden sivujen lyhyeksi trimmaaminen, joka saa mut aina tuntemaan, että olen taas siistissä kuosissa. 

Kävin tänään luottokampaajallani Maikulla Hiusmuotoilukeskus Glazessa ja annoin hänen tehdä tukalleni mitä haluaa. Kuvissa ihana lopputulos.

Kuvat otettu niin heti kampaajalla käynnin jälkeen, että näkyy vielä vähän ikävästi ylimääräistä väriä hiusrajoissa. Mutta kun halusin ottaa kuvia niin kauan kuin hiukset on vielä olivat tuolleen kivasti auki Maikun laittamana. Kun huomennahan minä kuitenkin taas sutaisen tukan tutusti nutturalle. 

Mittaa lähti aika paljon  ja latvasta tehtiin aiempaa rikotumpi. Pituus on nyt sellainen, että hiusten auki pitäminenkin voisi ehkä tulla useammin kysymykseen.  (Aiempi pituus näkyy esim tässä kuvassa)  Tykkäsin ainakin tästä kuvien kampauksesta ihan tosi paljon. Mutta ei se silmille valuvien suortuvien aiheuttama ärsytys mihinkään kadonnut.

Mitä väriin tulee, niin iempikin väri oli punertava, mutta tänään hiuksiin laitettiin entistä kylmempiä punaisen ja violetin sävyjä. Lopputulos on kiva sekoitus erilaisia tummuusasteita ja useampia sävyjä.

haalari – Asos Curve / rintsikat – Pour Moi / korvikset – Pilke Design

Olen viihtynyt tässä samassa pitkä päältä, sänki sivuilta -hiusmallissa nyt jo pari vuotta, mutta kyllästymisestä ei ole vielä merkkiäkään. Tuntuu vaan niin täydellisen minulta.

 


Tags:
8 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä oot kyllä näissä kuvissa aivan uskomattoman kaunis. Aivan hehkut näissä. Eli punainen tukka sopii kyllä hyvin!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Punainen on ollut mulle sellanen oman tuntuunen väri jo teini-iästä saakka. Tai aloitin hiusten ”punaamisen” itse asiassa jo ala-asteiässä hennalla. Sittemmin on käytt läpi lähea kaikki punaisen sävyt. 😀

  • Tätioranssi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä olisin halunnut sängen mutta mulla niin kapeat kasvot ettei kuulemma sovi. Onko sulla sänki myös takana? Ootko ajatellu koskaan jotain hiuskuvioo?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Juu, mulla on sänkeä koko takaosa sivujen lisäksi. Tukkaa on vain tuossa keskellä päällä.

  • Kikke
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanat värit, sopii niin hyvin sinulle, kaunis. Luen aina mielenkiinnolla blogiasi, olet aina niiin iloinen ja positiivinen niin teksteissä kuin kuvissakin. Vaikka olenkin itse jo isoäiti ikäinen. Jatka samaan tyyliin.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiitos, kiva kuulla että tän blogin parissa viihtyy eri ikäisiä ihmisiä. 🙂

  • Maarit U
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanan herkullisen värinen & mallinen tukka! Tekee ihan hitokseen paljon, kun jotain, pikkasenkin, kampaaja tekee pehkolle. Vaikka vaan latvat saksiksi niin piristää. Olisipa kiva taas värjäillä omaa pehkoakin, mutta nuoruuden värjäämiset aiheuttivat allergian. Oli kasarilla tukalle rankkaa olla teini.. ;D

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Just mun kampaajan kans puhuttiin siitä, että aineet oli kasarilla ja ysärillä vähän rankempia kuin nykyään. Kauhulla muistelen omiakin blondauskokemuksia! 😀

Post A Comment