Räntäsateisen työpäivän asu

Maanantaina tuli tosiaan hilluttua ilman sukkia kesäkengissä, mutta seuraavana aamuna töihin lähtiessä oli taas aika erilainen meno. Räntäsateisen työpäivän asu näytti siis tältä. Olin jo ehtinyt kuvitella, että karvatakin aika olisi tältä kaudelta ohi, mutta väärässä olin. 

Uuden hiusvärin myötä vaatteissakin kiinnostaa kovasti erilaiset viininpunaisen ja violetin sävyt ja huulipunista kaikki oranssin taittavat ja muut lämpimään taittavat värit ovat joutaneet säilytyslaatikossa alimmaisiksi. Se on kyllä aina jännä miten paljon pelkkä hiusten väri aina vaikuttaa siihen sen hetkiseen väripalettiin.

Sain nyt esimerkiksi ne himoitsemani kirkkaanpunaiset tupsukorvikset, kaverin ne mulle metsästettyä, mutta eihän ne passaa olleenkaan tämän hetkisiin hiuksiin! Mutta eiköhän ne pääse käyttöön sitten, kun nämä pinkin ja violetin sävyt tukasta hieman haalistuvat.

neulehousut – Marc O'Polo / pusero – Lindex / karvatakki – Marks & Spencer / kengät – AGL / korvikset – Anette Ahokas Design (saatu)

Mä olen ollut jo keskiviikosta saakka Helsingissä ja tänään sain Tommin tänne myös. Tänään luvassa ravintolailta ystävien kanssa ja huomenna rokataan Ghostin keikalla. Ihana viikonloppu siis meneillään kaikilta muilta osin, mutta toi sää ei kyllä oikein nostata vappufiilistä. Mut on siinä se etu, että vappuskumppa pysyy kätevästi kylmänä, kun menee sen kanssa ulos!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!


Tags:
2 Comments
 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tahtoo keikka-asukuvia! Itsekin myös ko. keikalla olleena. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oli päällä jotain niin tylsää ja silmät allergiasta turvoksissa ja meikit poskella, niin ei tullut sinä päivänä otettua asukuvia. 😀

Post A Comment