Koska vaate saa olla liian pieni?

Enpäs edes muista koska mulla on viimeksi ollut farkkutakki. Siitä on varmasti jo ainakin kymmenen vuotta. Niin pitkän aikaa on tuntunut, että mikään ei voi tulla minun ja nahkaisten bikertakkien väliin. M

utta aivan kuten muutkin muodin uhrit, myös minä pukeudun jälleen tänä kesänä denimrotsiin. Aiemmilla kerroilla naulakossani on aina tainnut roikkua tummempia sävyjä, joten tämä Junaroselta saamani revitty takki on mun eka vaalea farkkurotsi! 

housut – H&M / pitsipusero – Junarose (saatu) / farkkutakki – Junarose (saatu) / tennarit – Puma / aurinkolasit – Eleven Paris

Rotsi pääsi ekaa kertaa päälle viime viikolla Helsingissä, mutta ihan ei vielä noin niukalla takilla olisi pelkästään pärjännyt, joten hilluin näin vain lähinnä sisätiloissa ja ulkona lisänä oli vielä nahkarotsi. Hyvin toimi kaksi takkia päällekkäin.

Mut olipas tämäkin kyllä vallan kiva asu! Vaalea farkku tuntui ihan huutavan kaverikseen valkoisia tennareita ja leveät liehulahkeet sopivat hyvin lyhyen yläosan pariksi.

Rotsi on Junarosen mallikappale ja siksi kokoa 44. Ei siis todellakaan mahdu itselläni kiinni, mutta noudatan tämän kanssa ihan samaa filosofiaa kuin nahkarotsienkin, että niitä pidetään aina auki. Vaikka muuten liputankin oikean kokoisten vaatteiden puolesta, niin tällaiset auki pidettävät takkiyläosat voivat olla mielestäni tällä tavalla liian pieniä. Tärkeintä on, että istuu hartioista ja on sopiva hihoista. 

Paljastelin takin alta pitsipaidan läpi hieman ihoa ja Gorsenian nättejä narurintsikoita. Olen käyttänyt viime aikoina tosi paljon noita housuja ja pitsipaitaa yhdessä. Pitsin alta kuultava iho keventää niin kivasti kokomustaa, jonka olen lähiaikoina alkanut kokemaan turhan synkäksi. 

Mikäs teillä on farkkurotsitilanne? Joko löytyy tai onko hankintalistalla?


Tags:
5 Comments
 • Lelu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsit mä tykkään näistä sun teksteistä ja asukuvista! Oot niin elämäniloisen oloinen ihminen ! Ihana löytää uusia vaate ideoita ja niin positiivista asennetta!

 • fani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vuosi sitten hankin Junarosen farkkurotsin ja on niiiin mun vaate!! Ja tästä sun postauksesta otan nyt nuo vitivalkoiset tennarit rotsini pariksi. Näyttää tosi hyvältä.

 • Merjaelina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu! Voitko laittaa linkin noihin henkkamaukan housuihin? En muka löytäny kun selasin verkkokauppaa äsken 🙈

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nämä on jo vuosi sitten ostetut, eli ei löydy samoja.

   • Merjaelina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No höh, kiitos kuitenkin 😘

Post A Comment