Designer muotia halpaketjusta

Bongasitteko jo eilen julkaistun mielenkiintoisen Ivana Helsingin ja Tokmannin uuden yhteistyön? Ensi viikolla tulee Tokmanneihin myyntiin ensimmäiset Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston tuotteet. Kaikkia tuotteita ei ainakaan heti aluksi saa kaikista myymälöistä, mutta suurimpiin kauppoihin mallisto on ainakin luvassa. 

Lehdistötiedotteessa suunnittelija Paola Suhonen kertoo, että "malliston suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, että vaatteet soveltuvat kaikille vartalotyypeille ja kaiken ikäisille naisille". Hmm, kuulostaa omaan korvaan aika mahdottomalta tuo "kaikille vartalotyypeille" –kohta, mutta kyllähän toki trikoovaatteet aika monelle taipuvat.

Kokovalikoimasta tiedotteessa ei puhuttu yhtään mitään, mutta Tokmannin valikoiman muuten tietäen ja myös Ivana Helsingin vaatteita soviteltuani uskaltaisin veikata, että tästä mallistosta voisi löytyä vaatteita myös meille pluskokoisille. 

Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertookin tiedotteessa "Ivana Helsinki-tuoteiden täydentävän loistavasti  Tokmannin omia mallistoja, jotka suunniteltu ja mitoitettu Mäntsälässä". Eli lupaavalta kuulostaa kokojen suhteen. Pitänee käydä ensi viikolla heti kurkkimassa Tokmannin vaaterekkejä, jotta kokopolitiikka selviää tarkemmin!

Nyt aluksi valikoimaa on saatavilla rajoitetusti, mutta mallistoa täydennetään kuulema jo juhannuksen tienoilla. Ja joulumarkkinoille on sitten luvassa mm. yöasuja. Malliston tuotteita voi kurkkia osoittesta: http://nordictricot.tokmanni.fi/uutta/

Kuka meinaa suunnata ensi viikolla Tokmannille tätä mallistoa väijymään?


Tags:
12 Comments
 • Laura2
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oooooh! Ihan mieletöntä! Olen jo vaikka kuinka pitkään kuolannut noita Herbario-kuosisia vaatteita, mutta en ole raaskinut ostaa. Tulisipa näitä meidänkin lähi-Tokmannille 🙂

 • Biibadaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Malliston tuotteita voi kurkkia TÄÄLTÄ. Linkki ei toimi =(

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nyt pitäis toimia linkki, jouduin puhelimella vähän kökösti korjaamaan.

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Herbario näyttää tosi kivalta.:) En silti intoile vielä ennen kuin näkee kokovalikoiman.

 • Eeva-Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä kävin jo viime lauantaina sovittamassa mekot Lappeenrannan Tokmannilla.
  Siellä koot oli xs-xl, oon ite 42-44, joten sovitin ensin xl-mekon, mutta siinä oli yläosassa liikaa kangasta (jopa mun F-kupeille 😊) ja se L istu paremmin. Trikoo oli napakkaa viskoosia, vähän elastaania mukana.
  Loppujen lopuksi jätin mekot tankoon, mutta se paita jäi vaivaamaan; valkoisesta ei löytynyt kokoa. Se on nyt kuitenkin varattuna toisessa liikkeessä.
  Katsomisen arvoisia mielestäni!

 • :)
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiintoista, pitääpä tsekata. Onko tietoa, missä nuo vaatteet on valmistettu?

 • Katariina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi joi! Innolla seuraan tätä. Toivottavasti tulee Poriin myös!

 • Miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiinnolla odotan millainen valikoima meidän lähitokulle tulee. Vaatteet pitää nähdä ihan livenä ja sovittaa, koska esim tämän postauksen kuvat haamun päälle puetuista ikkunaverhoista ei kyllä houkuta 😀 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpa surkean laiha ja kipeän näköinen malli 🙁

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tänään tsekattu noi ja kauppaan jäivät. Ompelujälki aikas surkeata ja yhdestä mekosta oli jo saumakin ratkennut..

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Epäilyttää tuo mitoitus.. olen itse rintava 42-44, ja aika nafti oli xl- mekot keskivartalolta. Tuo oli rekin isoin koko.kaunis leikkaus kyllä, mutta minusta ei ole kyllä suinkaan palvele kaikkia suomalaisia.

 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aika kiva juttu, täytyypä käydä tsekkaamassa 🙂

Post A Comment