Minni-Hiiri -kampaus ja hiuspinnillä korjattu haalari

Voee, miten se näyttää tämä Minni-Hiiri näissä ekoissa kuvissa noin vakavalta? Tai no, tiedän kyllä syyn. Kuluneella viikolla on allergiahommat vetäneet ilmeen vähän vakavaksi, kun olo on ollut kaikin puolin kaamea ja silmät kaamean näköiset.. Näissäkin kuvissa on aurinkolasit suurimmaksi osaksi päässä ihan siitä syystä, että toinen silmäni oli monta päivää ihan tuhannen turvoksissa eikä lakannut hetkeksikään vuotamasta. Ei siis kovin lähäriä viitsinyt ottaa ilman laseja. Tänään on onneksi hieman helpompi olo!

haalari – Nanso / bomber – KappAhl XLNT (saatu) / tennarit – Puma / aurinkolasit – Eleven Paris / korvikset – Cobblerina (saatu)

Vaikka haalareita voisi ihan hyvin käyttää ympäri vuoden pukemalla alle sukkikset ja päälle vaikka neuletakin, niin itselleni ne ovat profiloituneet kesävaatteiksi. Niinpä kaivelin haalarini talviteloilta reilu viikko sitten ja ai vitsi, kun tuntuukin tällainen yksiosainen vaate taas ihanalta ja helpolta.

Tämä Nanson pilkkukasa oli se joka minut sai haalareihin hurahtamaan. (Viime kesäiset asukuvat näet TÄÄLTÄ) Ennen tämän löytymistä olin ihan varma, ettei jumpsuit ole minun vartalolleni tarkoitettu vaate. Mutta, kuinkas kävikään, nyt omistan jo kolme kokopukua.

Pinkki huulipuna mätsäsi nätisti Cobblerinan suloisiin nahkakorviksiin. Ja tuo linssien violetti puolestaan juttelee nätisti tukkani kanssa. Onpas nyt sävy sävyyn asiat!

Tuo haalarin etumus meinaa olla pikkuisen liian avoin ja tahtoo tissiliivit vilkkua, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ommella sitä muutamalla pistolla kiinni. Hakaneulojakaan ei löytynyt kämpästä sitten yhden yhtä, vaikka tiedän niitä olevan jossakin vaikka kokonaiselle komppanialle. No, kätevä emäntä tilkitsi tissivaon siveellisemmäksi hiuspinnillä!

Kivaa viikonloppua kaikille! Mulla se kuluu töiden merkeissä.


Tags:
2 Comments
  • Kiti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi lampaus on niin paras! Täytyisi koittaa värkätä joskus itellekin. 🙂

    T: Kiti
    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/ala-laihduta-kesa

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tosi kiva malli tässä haalarissa. tällaisen voisin kuvitella näyttävän tosi kivalta ittenikin päällä 😀 vaikka haalarit yleensä epäilyttää,

Post A Comment