Karvaa, violetin sävyjä ja tukkijätkän reppu – kuvissa ensi syksyn asusteita

Tämän kevään pressipäiväkierroksilla minua kiinnosti jälleen kerran Longchampin tulevan syksyn uutuudet. Kuvasin kiinnostavimmat laukut ja kengät teidänkin ihailtavaksenne. Vaikka en itse olekaan mikään merkkilaukkujen shoppailija, niin onhan näitä aina kiva katsella!

Karvaa eri muodoissa näkyi etenkin pienissä juhlalaukuissa. Pikkujoulujen trendikkäin veska näiden perusteella yhdistää kiiltonahkaa, karvapintaa ja pikkuisen blingblingiä.

Itse menetin sydämeni näille poninkarvaisille nilkkureille.

(Ja just tästä kuvasta tulikin mieleen, että en ole vielä muistanut tänä keväänä käyttää mun leopardinilkkureita! Missähän ne oikein on…)

Leopardikuosi on joidenkin mielestä ihan mummojen juttu, mutta itseäni se on viehättänyt jo vuosia juurikin kengissä ja laukuissa. Siksipä en meinannut saada silmiäni irti tästäkään veskasta. 

Näin näyttävien kenkien kanssa voisi huoletta pukeutua kokomustaan olematta lainkaan tylsä.

Taas löytyi minulle uusia värisävyjä joista viehättyä. Kylläpäs näyttääkin ihanalta näidenkin vaatteiden violetti värimaailma.

Yksivärisissä laukuissa yhdistyivät kaksi erilaista nahkaa. Tumma luumun sävy on syksyn varma hitti.

Tämä laukku toi mulle mieleen Dolly Partonin. 😀

Klassisen mallisia käsilaukkujakin on toki tarjolla. 

Miesten malliston tiilenpunainen nahkareppu on niin tilava, että sillä pärjäisi viikonloppureissun. Ulkonäkö on ihanan perinteinen, kuin päivitetty versio klassisesta tukkijätkien repusta.

 

 


1 Comment
  • Lillukkap
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanaa violettia. Oikein huvitti kun luin tuota blogiasi, minä nimittäin inhoan kaikkea eläinkuoseja. Mutta siitä sinulla olevasta vaaleanpunaisesta nahkaisesta olkalaukusta (en nyt muista merkkiä) en saanut rauhaa ja ostin itselleni samanlaisen mutta oranssin:)

Post A Comment