Osta mun vaatteita! Ja myy helposti myös omiasi

-Kaupallinen yhteistyö Zadaan kanssa-

Olisiko mukava myydä ja ostaa käytettyjä vaatteita ja asusteita näppärästi kotisohvalta käsin, mutta FB-kirppisten sääntöviidakko ei houkuttele? Kerron sinulle oivan ratkaisun ja sen nimi on Zadaa. 

Zadaa on puhelinsovellus, joka tarjoaa helppokäyttöisen markkinapaikan muotituotteille. Olen itse tehnyt sovelluksen kautta jo pari ostosta ja tänään laitoin myös ensimmäistä kertaa tuotteita myyntiin. Jos siis kokoskaalan 44-50 vaatteet, kengät koossa 37-38 niin kannattaa ladata Zadaa puhelimeen nyt eikä kohta, sillä nopeimmat vievät parhaat päältä! Tuotteita on nyt aluksi n. 30, mutta niitä on luvassa lisää lähipäivinä.

Lataa Zadaa puheelimeesi App Storesta iPhonelle tai Google Playsta Androidille

Voit luoda Zadaa-profiilin FB-tunnuksilla. Kun tallennat profiiliin omat kokotietosi, tarjoilee sovellus sinulle sopivia tuotteita. Pluskokojen kohdalla tahtoo tällä hetkellä loppua hieman kokomerkinnät kesken (XXXL=46) ja se onkin Zadaan käytön ainoa miinus. Asiasta on kuitenkin annettu palautetta ja kehitysehdotus on otettu vastaan.

Itse olen siis merkannut oikeat kokotiedot tarkempaan tuotekuvaukseen, joten tuolla 46/XXXL koon alta löytyy myynnistä isompaakin vaatetta. Kannattaa siis itseä kiinnostavien tuotteiden kohdalla tsekata tarkemmat tiedot vaikka myynti-ilmoituksen koko ei ihan natsaisikaan.

Myyminen ja ostaminen on Zadaassa helppoa ja turvallista. Voit selata tuotteita omien kokotietojesi avulla tai voit bongailla kiinnostavia myyjiä ja kuumimpia tuotteita Zadaa Discover -sivun avulla, joka löytyy sovelluksen alareunassa olevan silmä-ikonin takaa. Jos joku tuote kiinnostaa, mutta vasta harkitset ostamista, kannattaa tykätä tuotteesta (sydän), jolloin se jää talteen omaan profiiliisi ja saat ilmoituksen mikäli myyjä laskee tuotteen hintaa.

Kun teet ostoksen, kaikki kommunikaatio myyjän kanssa on helppo käydä teidän kahden välille aukeavan chatin välityksellä. Matkahuollon Zadaa Packagea käyttämällä lähetyskin on iisiä ja edullista. Toimitus maksaa vain 4 € ja Matkahuollon pakettipisteitä löytyy maastamme n. 1800 kpl.

Tuotteen lähettämistä varten tarvitsee vain Zadaasta saadun koodin, joka annetaan paketin mukana kassatyöntekijälle. Ei siis tarvitse kirjoitella vastaanottajan tietoja eikä maksaa mitään lähettäessä, sillä ostaja maksaa toimituksen samalla tuotteen kanssa. 

Rahatkin on tämän sovelluksen kautta shoppaillessa normaalia tilisiirtomeininkiä paremmin turvassa, sillä Zadaa Protection antaa jokaisella kaupalle ostoturvan. Zadaa pidättää ostajan tekemää maksua niin kauan, kunnes tuote saapuu ostajalle. Zadaa myös korvaa ostajalle vahingon, mikäli tuote ei vastaakaan myyjän antamaa kuvausta! 

Olisi tosi kiva saada Zadaan valikoimiin lisää myös pluskoon vaatteita, joten kaivelkaas tekin kaappejanne ja naputelkaa itsellenne turhia kamoja myyntiin. Tuotteiden lisääminen on helppoa, kun sovellus ohjaa koko ajan mitä tehdä ja muistuttaa, jos meinaa jokin tärkeä tieto jäädä pois. 

Nyt siis vaan lataamaan Zadaa-sovellus (App StoreGoogle Play) ja tsekkaamaan heti ekana Discover-välilehden (se silmän kuva) kautta mun putiikin antimet! Ja kannattaa tykkäillä tuotteista, niin huomaatte, jos/kun hinnat laskee.

Ihanan puhdistavaa käydä kaappeja läpi ja pistää kiertoon kamat mitkä ei enää tunnu omilta ja sopivilta. Toisen hylkäämä vaate voi kuitenkin olla jollekin toiselle vielä isokin aarre! 


13 Comments
 • TätiO
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jee! Oon tehny kivoja löytöjä jo! Consseja saa edullisesti tuolta mut housut on ehkä haastavimmat ostaa. En siis ole vielä ostanut tuolta. On kyllä helppoja ostoksia❤️

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, housut on kyllä sellainen tuote mitä on vaikea ostaa ja myydä kirpparilla. 

 • pohtija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aika nihkeästi tietoa tuosta…kuka nuo jutut kirjoittaa, onko taustalla joku firma vai mikä, jollekin kai ne voitotkin menee ??

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No tietenkin taustalla on firma. (Suomalainen sellainen.) Eihän tuollainen palvelu nyt tyhjästä ilmesty. Ja kyllä, firmojen tavoite on tehdä toiminnallaan voittoa.

   Kuka kirjoittaa mitkä jutut? Mitä tällä tarkoitat?

   • pohtija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No esimerkiksi tuo sinun haastattelu ja näkyi siellä muutakin juttua olevan. Enkä kyllä kuvitellutkaan palvelun ihan tyhjästä ilmestyneen. On siellä joku joutunut hieman koodiakin vääntämään, että sovellus saadaan pystyyn. Tuo voittotavoitekin on tuttua. Taustat aina näissä nyt vaan kiinnostaa ja voisi kuvitella, että yhteistyöpostauksessa niitä hieman avataankin. 

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     omasta mielestäni on kiinnostavampaa kertoa palvelusta ja siitä miten se toimii, kuin siitä ketkä firmaa pyörittää ja ? Niin, mitä muuta, en nyt oikein tiedä millaisia taustatietoja olisit yrityksestä edes kaivannut.

     • ???
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Joo…pari kertaa kysytty haastiksen kirjoittajasta, ei vastausta 🙂 Vai onko se salaista tietoa… Olisikohan firmalla mahdollisesti nimikin ja jotain historiaa vai onko se vaan putkahtanut jostain?

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      No johan on. En ymmärtänyt, että nää on sulle elämää suurempia tietoja. Palvelun taustalla olevan firman nimen olisit vaikka ihan itsekin Zadaan sivuilta löytänyt, kun olisit viitsinyt katsoa: Digital Fabrik Oy. https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/digital-fabric-oy/26880544/reki…  

      Enpä ole mitään ihmeempää historiikkia firmasta kysellyt, kun itselleni se ei ole mitenkään erityisen tärkeää; Mua kiinnostaa palvelu, jota tuottavat.

      Osan Discover Magazinen teksteistä on kirjoittanut Iina Moukola. Muista zadaan sivuilla olevista teksteistä en tiedä kirjoittajaa. Ei sellaisia ole tapana yrityksiltä kysellä.

      Onko nyt kaikki ok?

     • pohtija
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Voi kuule, minä selvitinkin nuo asiat ihan itse, kun vastaus tuntui olevan niin tiukassa.  Kiinnostavaa sinällään myös nähdä kuinka hankalaa sitä tietoa oli tätä kautta saada  : ) Ja jos kysyttävää ilmenee niin kannattanee varmaan jatkossakin kvg, ettei arvon blogisti häiriinny.  Näyttää että sinulle on elämää suurempi asia olla vastaamatta kysymykseen tai sitten ”kettuilla”. Toivottavasti yhteistyökumppanisikin arvostavat : )

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voiko kirjautua vain fb-tunnuksilla? En ole fb:ssa…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ainakin toistaiseksi FB-tili on ainoa tapa rekisteröityä.

 • pauliina2
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  moi, miten tuolta voi hakea jonkun tietyn myyjän tuotteita? en esim löydä sinua ollenkaan. 🙁 painoin siis siitä silmästä mutta ei auttanut asiaa.
  reksteröidyin eilen ja olen jo ihan koukussa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Siellä ei valitettavasti ole myyjähakua. Ja mun profiili löytyi sieltä discover osiosta vain tuon yhden viikon ajan. Ajatuksena on siis hakea tuotteita omalla koolla tai esimerkiksi hakemalla tuotemerkkejä. Mut eipä mulla siellä tällä hetkellä ole paljoa enää myynnissäkään.

Post A Comment