Koska hame on liian lyhyt? – Tänään päällä roiskeläppä

No nyt on jo melkoisesti kinttua esillä! Ihan hirmuisesti himotti täksi kesäksi farkkuhametta ja HM+ -mallistosta tämän hamosen bongasin. Mut ai saakeli, onhan tää nyt hurjan lyhyt. Roiskeläpäksi voisi jo kutsua.

Mutta kyllä mä tämän nyt silti pidin ja tänään ekaa kertaa päälleni kiskoin. Hameen pituudessa ei ole mitään vikaa sen puolesta kuinka paljon reittä se paljastaa, käytänhän mä kesäisin hyvin lyhyitä shortsejakin, mutta käytännöllisyyshän tästä on kyllä kaukana. Tein nääs sen virheen, että nousin tämä pikku farkkuläppä päällä pyörän selkään. Voin sanoo, et siinä kyllä mummokalsareiden lahkeet vilkkui! 😀 Ehkäpä siis julistan tälle hameelle pyöräilykiellon.

Jos oli se pyöräilyvirhe, niin sitä oli tämä asu vähän muutenkin. Ikkunasta näkynyt auringonpaiste hämäsi siinä määrin, että kuvittelin oikeasti tarkenevani paljain kintuin, mutta ai luoja mikä kylmä tuuli siellä tänään puhalsikaan! Sääret olivat sekä väriltään että muutenkin pinnaltaan kuin se kuuluisa kananliha. Onneksi tuli napattua edes tuo pitkä neuletakki yläosaa lämmittämään.

hame – HM+ / t-paita – Kaffe / neuletakki – S.T.I / kengät – Crocs / laukku – Zara / korvikset – Aarikka

Hameen helman pituus ei siis todellakaan ole kiinni ihmisen koosta tai jostain reisien selluliitista. Jos lyhyt hame tuntuu hyvältä, niin päälle vaan. Mulle tämä helma on nyt vähän siinä ja siinä, että onko olo enää mukava vai onko koko ajan liikaa perseen vilkkumisen pelko mielessä. (Tai siis eihän sieltä berberi kyllä vilku, vaan edelleen ne alkkarien lahkeet.)

Tykkään siis siitä miltä hame näyttää, mutta en välttämättä siitä miltä se tuntuu. Mutta, en nyt ihan vielä lopullisesti tuomitse. Voi olla, että hame laskeutuu pikkuisen alemmas, kun vyötärö hieman venyy muutamalla käyttökerralla kuten farkulle usein käy. Jatkan siis hieman asian tutkailua.

Arvatkaas mikä duunikeikka mulla on tänä iltana? Menen kuvaamaan Dingon keikkaa! Aion niin täysillä laulaa mukana kaikki hitit. 


Tags:
6 Comments
 • H.a
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä noilla rotusäärillä kelpaa lyhempääkin hamosta käyttää ja hyvältä näyttää!

 • Saaruska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No just sitä, sulla on kivat jalat! Ja hei, tekeekö Crocs korkkareita?

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään😁

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itellä menee raja siinä että pystynkö hameessa istumaan/liikkumaan/kumartelemaan säädyllisesti 🙂 Tällainen päärynävartaloinen ei pärjäis tuolla, mutta teikäläisellä rokkaa! Täälpäin Suomee ei vielä tarkene paljain jaloin, mutta edes vihertää jo kauniisti.

 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huh, tuolla ei paljoa uskalla pyllistellä 😀 Näyttää tosi kivalta sun päällä, mutta kuten sanoitkin, jos tuntuu että on koko ajan tietoinen vilkkuvista alkkareista, niin ei oo se mukavin tunne. Niin kesäinen fiilis näissä kuvissa, ettei ole kylmästä tuulesta tietoakaan 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No menettelee jos ei ole pikkuhousuja 

Post A Comment