Ensi syksyn upeat mekot pluskokoisille

Kävin viime viikolla tekemässä jo lähes perinteeksi muodostuneen tulevan malliston sovittelureissun Junarosen showroomille ja nappailin tietenkin kuvia kokeilemistani asuista. Tässä ekassa postauksessa muutama mekko/hame ja myöhemmin tulossa toinen postaus, jossa housuja ja yläosia. Kaikki postauksen vaatteet siis tulossa myyntiin vasta syksyllä.

Trumpettihihainen printtimekko yllätti minut ihan täysin. En olisi osannut tarttua tähän kaupassa, mutta päälle kiskottuani totesin tosi kivan näköiseksi. Mekon malli  oli itselleni just nätti ja imarteleva myös sivuprofiilista. Pituus oli mallikappaleessa hieman nafti, mutta asiasta lähtikin heti viestiä merkin päämajaan, että josko myyntiin tulevaan lopulliseen versioon saataisiin jokunen sentti mittaa lisää, niin menisi hieman pidemmillekin mimmeille.

Tämän kurkimekon malli oli hihoja lukuunottamatta aika samanlainen edellisen kukkamekon kanssa. Laskeutui tosi nätisti ja ns. vartalonläheisesti hinkeistäni huolimatta. 

Punaista näkyi todella paljon ensi syksyn mallistossa. Tätä pliseerattua hieman trumpettihihaista mekkoa tulee myyntiin luonnollisestikin myös mustana.

Tämä mekko nauratti mua röyhelöhihoineen ihan hirmuisesti henkarissa ja olin ihan varma, että ei oo todellakaan mun juttu. Mutta minut houkuteltiin kuitenkin sovittamaan ja niinnhän siinä kävi, että päällähän se oli ihan eri näköinen kuin henkarissa roikkuessa.

Ikiaikainen pelkoni kaikkia röyhelöitä kohtaan alkaa hieman murenemaan ja mitä enemmän tätäkin mekkoa katselen, sitä enempi siihen tykästyn. Little black dress with a twist. 

Pitsi on ollut jo pitkään yksi suosikkimateriaaleistani mitä tulee juhlamekkoihin. Puen tosi usein esimerkiksi häihin. Tämänkin punaisen hieman A-linjaisen leningin voisin hyvin kuvitella itselleni johonkin suht klassista pukeutumista vaativiin juhliin. Punainen väri kuitenkin tuo mekkoon kivaa sähäkkyyttä. Tämä mekko tulee löytymään syksyllä kaupoista myös mustana ja tummansinisenä.

Tulossa on jälleen myös pitkiä leninkejä. Tämä pitsiyläosainen maksimekko on tyyliltään aika samanlainen kuin minulla viime syksynä nähty Elloksen mekko.  Juuri sellainen mekko jollaisia on hyvä löytyä kaapista ainakin yksi kappale.

Jos kaikki edellä nähdyt asut voisinkin kuvitella päälleni, niin loppukevennyksenä yksi, jota en voisi. Lintuneule ihan jees vaikkapa farkkujen kaverina, mutta tämä kokonaisuus ei ehkä ole ihan mun juttu. 😀

Omat suosikit ehdottomasti eka trumpettihihainen kukkamekko ja röyhelöhihainen pikkumusta. Saatan joutua hankkimaan!


7 Comments
 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nättejä mekkoja ja tuo kurkimekkoa kohtaan etenkin heräsi kiinnostus. Yksi juttu näin yleisesti kyllä hieman ihmetyttää minua ja ne on nuo kaula-aukot. Pyöreä ei sovellu parhaalla mahdollisella tavalla oikein muuhun kuin t-paitaan (mielestäni). Mekoissa olisi kiva nähdä vähän epäsymmetrisyyttä noissa kaula-aukoissa pitkästä aikaa. Ei siis pelkästään pyöreitä ja putousmallisia kaula-aukkoja, vaan selkeitä graafisia ja epäsymmetrisiä leikkauksia, joilla saadaan vähän yksityiskohtia ja skarpimpaa otetta arkisempaankin mekkoon. 🙂

 • Minnea/Minnean muruja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jotenkin en osaa näin kesän alussa vielä katsoa ensi syksyn vaatteita! Eeeeei, ei vielä saa ajatella syksyä! Tuo kurkimekko kyllä näyttää tosi kivalta 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mistä tuota punaista pitsimekkoa saa?

 • koiris
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mekot oikein kivan näköisiä, ja hei – a little black dress with SLEEVES! Rimpsuhihat on tosi kivat, harmittaa usein kun kaikki kivat mekot ovat hihattomia, mikä ei aina toimi. Nyt on nättejä vaihtoehtoja, juurikin noi sun suosikit siis.

 • HM
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos muotinäytöksestä, näistä on aina apua!

 • MiuMiu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, oliko tuon ”lintumekon” materiaali hyvää laatua vaiko jotain ihan lirularu -kangasta? Se on kyllä nätti, mutta kun viskoosimekoista ei aina tiedä, miltä ne lopulta näyttää päällä ja ennen kaikkea miten ne asettuu.

Post A Comment