Kotelomekko, paras mekko!

Tänä päivänä on varmaan aika moni teistäkin ollut jossain juhlissa kittaamassa skumppaa ja lapioimassa voilepäkakkua naamaan. Meillä oli ohjelmassa Tommin sukulaispojan valmistujaiset.

Mä en koskaan tällaisiin perus perhejuhliin sen kummemmin mieti vaatteita etukäteen, vaan kävelen suihkun jälkeen vaatekaapille tietäen, että kyllä sieltä joku kiva mekko löytyy. Tällä kertaa päälle päätyi tämä viime keväänä Inspiration Blog Awardseissa edellisen kerran nähty H&M+ -malliston kotelomekko. 

Näppärästi kylläkin sain mekon ratkeamaan heti mennessä harpattuani autoon hieman liian reteästi. Takana meinasi olla sitten pikkuisen antavampi halkio. Piti sitten juhliin päästyämme ensimmäisenä pyytää talon emännältä hakaneula, jotta sain paikattua helmaa sen verran, ettei se ratkeaisi lisää kesken juhlien ja välttäisin mummokalsarien vilkkumisen. 😀

Se on kyllä aivan sama mitä omenavartaloisen ihmisen pukeutumisesta sanotaan, itse luotan kemuista toiseen aina kotelomekkoihin. Mulla vaan on aina lähes poikkeuksetta tosi hyvä fiilis sopivasti vartalonmyötäisissä mekoissa. Aivan sama vaikka jollain A-linjalla kenties vatsakumpu peittyisikin. Mut peittyis siinä kyllä se vähäinen vyötärökin mitä mulla on. Luotan siis ennemmin vartalon muodot paljastaviin kuin niitä peittäviin mekkoihin.

Omaan makuuni tyylikkäin juhlamekon helman pituus on tällainen juuri polvet paljastava. Korostaa korkojen kanssa sääriä just sopivasti ja sopii mittasuhteiltaan loistavasti ainakin itselleni. 

mekko – HM+ / nahkarotsi – Saki / kengät – Wonders / laukku – Global Accessories

Koska mekon selkäpuolen näkyvä pitkä vetoketju oli kullanvärinen, piti samaa väriä laittaa myös korviin. Kampaus syntyi jälleen kerran sillä metodilla, että jätin tukan pesun jälkeen harjaamatta. Takkukasa vaan föönillä kuivaksi ja yhdellä nipsulla kiinni. 😀

Tänään oli pientä aihetta juhlaan myös omassa kodissa. Parvekkeemme pikku remppa nimittäin valmistui ja uusi ihana kesähuoneemme sai myös hieman uutta sisustusta. Sen kunniaksi kilisteltiin skumpalla vanhempieni ja ystäväni Annin kanssa. Että voi ihminen olla innoissaan parvekkeesta! Pakko kyllä esitellä se teillekin. 


Tags:
6 Comments
  • Pieni pyöreä
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä oot niin kaunis! Mä usein katson kaupungilla ja kahviloissa kateellisena naisia kotka enemmästä tai vähemmästä pyöreydestä huolimatta uskaltaa pukeutua vartalon muodot paljastaviin asuihin. Monesti mietin ”tuokin on isompi kuin minä ja noin kaunis mekossa, miksi minä sitten näytän rumalta enkä voi pukeutua mekkoon!?” joskus ajattelen että minä olen synnyttänyt 4 lasta, olen 44v, olen muotoni ansainnut, nyt pukeudun aivan varmasti niin kuin olen aina pukeutunut, sitten katson peiliin… ruma, lihava, paksut jalat, leveät hartiat, paksut käsivarret, ahdistaa … Ei, taas joku kaapu päälle, silti vaikka en haluaisi. Nättejä, käyttämättömiä mekkoja on kaappi täynnä. Mielestäni näytät niin kauniilta, naiselliselta juuri tuossa kotelomekossa. Voi kun minäkin voisin lakata tuijottamasta makkaraa vyötärölläni.

  • Aniis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Piti tulla vain kertomaan aiemman postauksen aiheeseen viitaten, että Lindex myy shortsimallisia alushousuja jotka ovat oikein mainio vaihtoehto meille sisäreisirajoitteisille mekkoihmisille! Jos karsastaa sitä henkkiksen muotoilevaa alushousua tai ei ole saatavilla, niin itse ainakin tykkäsin noista lindexin seksintappajistakin 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upea mekko

  • Elma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sopiipa tuo kotelomekko sinulle upeasti; täydellinen pituus ja väri. Ja noi popot on kyllä fineet. Hieno juhla-look!

    – Elma –

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    On kyllä kaunis mekko. Ja noi nudet kengät mun pitää nyt hankkia; näyttävät tosi hyviltä ja jostain syystä sellaiset kaapistani vielä puuttuvat😳

  • Minnea
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oooh, tuo mekko on kuin sulle tehty! Mallinsa ja värinsä puolesta ihan täydellinen!

Post A Comment