Kuvaile itseäsi puhelimestasi löytyvillä kuvilla

Tämän kylän homopoika -blogin Einosta on selvästi tulossa oma blogihaasteguruni, sillä tämä on vähälle aikaa jo toinen kuvahaaste, jonka hänen blogistaan nappaan. Viime kuussa esittelin Einon vanavedessä 10 vuotta FB-profiilikuvieni historiaa ja nyt on uuden kuvakavalkadin vuoro. 

Tämän kertainen kuvahaaste kuuluu seuraavasti: valitse puhelimesi kuvarullasta 10 jo olemassaolevaa kuvaa, jotka kertovat jotakin sinusta ihmisenä.

Mitään suuria salaisuuksia tai yllätyksiä ei kuva-albumini kyllä tarjonneet, vaan lähinnä sellaista materiaalia, jota olen jo muodossa tai toisessa julkaissut. Mutta tässä silti kymmenen kuvan satsi.

Hyvän joulun toivotukset ja pääsiäismunat sulassa sovussa yhtä aikaa esillä. Kertooko tämä, että olen laiska ja saamaton, vai nero, joka osaa varautua jo tulevaan? Joulu ja pääsiäinenhän tulee uudelleen joka vuosi!

Jos pääsen lähelle koilaa, en vain pysty olemaan rapsuttamatta! Enkä myöskään voi olla ottamatta kuvaa tästä ihanasta kohtaamisesta.

Minun ja avonaisten hiusten suhde on hieman kompleksinen.

Ei ole naista luotu elämään ilman kakkua.

#ilovemyjob

Yksi tämän sortin kuva ei vielä kerro mitään, mutta se kertoo, että näitä kuvia löytyy puhelimesta kymmenittäin. En omista autoa.

Tämä kuva kertoo suunnattomasta kauneudestani ja siitä, että jaksan poseerata ihmismäisesti keskimäärin viisi ruutua kerrallaan.

Kaikista vanhimmat ystävät ovat niitä rakkaimpia ja haluan pitää heidät lähelläni.

Minä en viinilasiin sylje. 

Mä olen söpö kuin kissa. Tämä tosin ei ole oma tulkintani, vaan löysin kuvan tänään Facebookin viestipyynnöistä. Joku ulkomaalainen miespuolinen henkilö siellä luritteli minun kauneudestani ja komppasi sanojaan tällä kokoamallaan hillittömällä kollaasilla.  En tiedä ollako kauhistunut vai otettu. 😀 😀

Huomenna toivon mukaan taas jotain asukuvaakin!


Tags:
5 Comments
  • Mai
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahaa, puhelinräpsyjä! 😀
    Asiasta viidenteen, sinä mummokalsareiden suurvisiiri: oletko sattumalta törmänny alushousuostoksillasi semmoisiin kovasti kehumiisi pidempilahkeisiin reisienpelastajiin äitiysversioina?

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juu-u jossainpäin ulkomaalaiset miehet tykkää tuhdeista muijista, olisiko se vaurauden merkki majalle kun on ollut varaa syöttää emäntä pulskaksi, tiedä häntä . Veerasta voisi joissainpäin maailmaa saada monta lehmää tai vuohta. 

  • Tarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olipa suupieliä ylöspäin kääntävä postaus! 😀

    Olet huippu, Veera! <3

    Aurinkoista viikonloppua!

Post A Comment