Hulmuavat pliseeratut lahkeet – kesäpäivän kokomusta asu

Ah, kuuden päivän tylsän työpukeutumisen jälkeen oli kiva katsella tänään vaatekaappia taas vähän eri silmin. Viikon ainoa vapaapäivä vaati poistumaan kotoa ja tekemään edes jotain kivaa, joten suunnatiin murun kanssa testaamaan Eetunaukiolle hetki sitten avatun Ravintola Borgin sunnuntaibrunssi. (Pika-arvio kuuluu, että ihan ok, mutta kalaa syömättömänä olisin kaivannut alkupalapöytään vielä jotain lisää. Jälkkärit olivat erittäin hyvät!)

housut – Junarose (saatu) / toppi – Weekday / pellavableiseri – Marks & Spencer / sandaalit, laukku ja korvikset – H&M / huivi – 2nd hand

Halusin ehdottomasti pukea päälleni Junarosen kuluneella viikolla minulle lähettämät upeat liehulahkeiset pliseeratut housut ja tällaisen mustaa ja kultaa yhdistelevän kokonaisuuden niiden ympärille kasasin. Sandaalien ja turbaanivirityksen kanssa kiva asu kesäkaduille vapaapäivänä, mutta olishan tässä housut ja bleiseri -yhdistelmässä eri tavoin asustettuna kyllä ihan toimistopotentiaalikin. 

Jos siis itse olisin sellaisissa töissä, että vaatisi se vaatisi bleiserimeininkiä, niin tästä  voisi kehitellä kyllä työasun. Leveät ja kepeät housut ovat kiva kesäpäivitys perinteisille suorille housuille ja näyttävät hyvältä bleiserin kanssa.

Huiviin turvautuminen johtui ihan puhtaasta laiskuudesta. Sivumarsut törröttivät yön jäljiltä sinne sun tänne, mutta hiusten pesu tai mikään niiden kanssa puljaaminen ei houkutellut. Huivin onneksi sitaisee päähän sekunneissa. 

Sitä aina välillä hurahtaa ihan täysillä johonkin kulloiseenkin muotijuttuun. Mulla se on tällä hetkellä nää pliseeraukset. Löytyy toppeja, mekko ja nyt nämä housut. Laskokset vaan tuo yksiväriseen pintaan hurjasti elävyyttä ja saa tuollaiset mustat pöksytkin näyttämään monta pykälää mielenkiintoisemmilta kuin sileä kankaan pinta. 

Miten se onkin, että näin kesällä tää kokomusta ei taas tunnu yhtään niin ankealta ja synkältä kuin se on talvella ja keväällä tuntunut… 

Mä en nyt valitettavasti löytänyt noita Junarosen housuja niiden omasta nettikaupasta eikä muualtakaan. Mut tää vois olla sellainen asu, mihin löytyis kyllä hyvin samankaltaiset osat joltain muilta merkeiltä. Olisko siis pitkästä aikaa Matkipelle-kollaasin aika?


Tags:
7 Comments
  • Maiju
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä on style taas! Vähän tosin synkähkö näin kesäaikaan (omaan makuun siis), mutta jos ajatteloo työasuna, ni on kyllä makee. 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mun silmissä musta näyttää kesäaikaan jotenkin raikkaalta. En osaa selittää miksi. 😀

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi kivat housut. Sopivat varmaan vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Juu, nää saa kyllä helposti asustettua ihan juhlamenoihinkin!

  • Minnea
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toimii! Nuo housut on tosi rennot, mutta tyylikkäät! Pitää ehkä metsästää samantyyliset itsellekin 🙂 Sä oot kyllä aika mestari näissä kivossa asuissa 🙂 

    Menin ja tilasin sun innostamana muutaman niitä H&M pliseerattuja toppeja. Se vihree on tosi kaunis! 

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ainakin H&M ja Vero Moda myy hyvin samankaltaisia housuja!

  • Kride
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    cubukselta löytyy prikulleen samankaltaiset housut!

Post A Comment