Kopioi tyyli alelöydöillä pt. 2

Keskiviikkoisen postauksen jatkoksi vielä pari alekollaasia joiden innoittajina blogissa nähtyjä asuja. 

Eka asu tähyää villakangastakkeineen jo syksyyn, mutta nyt on hintojen puolesta hyvä aika tehdä hankintoja jo tulevat kelit mielessä. Minun Mangosta ostamani vaaleanpunainen takki kiinnosti kevättalvella monia, mutta juuri samaa hattaraa ei taida olla enää saatavilla. Elloksen alesta löytyy kuitenkin hyvin paljon samankaltainen reilulla viidellä kympillä!

takki – Ellos / farkut – HM+ / t-paita – H&M / kengät – Vagabond, Ellos / laukku – Tiger of Sweden, Boozt / huivi – Even & Odd, Zalando

 

Toinen matkipelleasu koostuu H&M:n akepuolelta löytyvien pliseerattujen housujen ympärille. Omat housuni ovat Junarosen, mutta vasta tulossa myyntiin. Henkkamaukan aleosastolta löytyy samanoloisia nyt viidellätoista eurolla.

housut – H&M / bleiseri – Mango Violeta / toppi – Mango Violeta, Boozt / sandaalit – Aldo, Asos / huivi – H&M / aurinkolasit – Le Specs, Zalando

 


1 Comment
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, nää on ihan parhaita. Suurkiitos!!!

Post A Comment