Riittaväisäs-paita ja muut ihanan kamalat röyhelöt

Voihan röyhelö! Muistatteko, kun olin sen Lindexin vaaleanpunaisen leopardipuseron suhteen sitä mieltä, että muuten kiva, mutta se röyhelö oudoksuttaa? Päädyin paidan kuitenkin alesta ostamaan, mutta jatkoin edelleen tiukasti sillä mielellä, että vaikka nyt tuon paidan hankinkin, niin yleisemmällä tasolla kaikenmaailman röyhelöt on ihan hyi ja yöks. 

No mutta, mitäs sitä tulevaksi syksyksi meille oikein tuputetaankaan.. No frilloja! Frilloja olkapäillä, hihansuissa, helmoissa, rinnuksilla ja ihan joka hiton paikassa. Junarosen showroomilla suostuin sovittelemaan noita minua niin kauhistuttaneita kapistuksia ihan vaan kato läpällä hei. Ja kuinkas sitten kävikään..

Noo, ei tällanen perustrikoopaita pikku tissiröyhelöllä vielä heilauttanut oikein suuntaan eikä toiseen. "Vähän tylsä. Ei kauhee, mut ei kivakaan."

Pinkki teeppari vähän jo hihitytti. "Ei, ei oo mun juttu. Ei väri eikä frilla".

Joulutontun punainen ja kimaltava kasarihenkinen frillahörhellys sai mut jo ihan repeemään. "Ei luoja, en kyllä pystyis!! Minkä kans tällaisen muka yhdistäisi??"

Jo henkarissa nähtynä tää läpikuultava leopardipoolo sai mut räkättämään ihan hulluna: "Ai luoja, miten Riitta Väisästä!! En pysty!" Junarosen Heidi kuitenkin houkutteli mut sovittamaan ja mä taivuin. Ihan huumorimielessä tietenkin.

Ja siinä mä sitten napsin kuvia ja hetken päästä huomasin katselevani niitä kameran näytöltä päästäen samalla suustani sanat: "aika jännä… ei tää näytä päällä yhtään niin pahalta. Toi röyhelökään ei niin kauheesti korostu.. Itse asiassa aika cool yhdistelmä näiden housujen kanssa!" 

Suostuin sovittamaan vielä tätä frillahihaista mekkoa ja sen kohdalla jouduinkin jo myöntämään, että röyhelövastarintani on lyöty. Kuten jo aiemmassa Junarose-mekkopostauksessa sanoin, tykästyn mekkoon koko ajan enempi. Eli ostoslistalle menee.

Ja niin muuten menee tuo Riittaväisäs-paitakin.

Ei kyllä mitään sais tuomita sovittelematta. Sitä joutuu sitten nöyränä syömään sanojaan. 

Kaikki kuvien vaatteet Junarosen syysmallistoa, eli tulossa myyntiin vaatteesta riippuen akselilla elokuu-lokakuu.

Mites sulla, pitääkö röyhelövastarinta, vai alatko taipua?


13 Comments
 • Mami
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Musta mekko on makee, mutta muuten röyhelöille vahva EI. Enkä meinaa taipua 😂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No..aivan kauheita. Ei jatkoon!

 • kasikasi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos haluaa näyttää 15 vuotta vanhemmalta, niin mikäs siinä. 

 • Alina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En tykännyt pienenäkään kun yöpaidan hihoissa oli röyhelöt, samalla linjalla siis edelleen :’D toisille käy, esim toi ”riittaväisäs”-paita on kyllä hyvännäköinen päälläsi! Sama on itsellä oikeastaan noissa eläinkuoseissakin, ei vaan jotenkin taivu pistämään pilkkua päälle vaikka muilla näyttää törkeen päheeltä!

 • P
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luin juuri aikaisemmasta postauksestasi että olit käynyt kuvaamassa rakenteilla olevaa Suviseura-aluetta. Miltä siellä sinun mielestä vaikutti, ootko käyny aijemmin?:) Ite olin siellä nyt viikonlopun ajan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kävin parilla juttukeikalla siellä ja olihan se monin tavoin hieman hämmentävää. Etenkin se hillitön lapsien määrä. Mut noin niin kuin tapahtumajärjestämisen näkökulmasta aika ensiluokkaisen näköistä ja hyvin hoidettua!

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei! Kävin suviseuroilla, ja tunnelma oli minusta hieno ja leppoisa. Järjestely ja seuravieraiden asenne huippua, jonotukset ja muut hyvässä sovussa ja iloisella rennolla mielellä. OIkein hyvin järjestetty ja jäi vähän sellainen mielikuva, että alueelle tuskin jää roskiakaan vieraiden lähtemisen jälkeen.

 • Krisse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi musta mekko on ainut kiva, kaikki muut kyllä niin ”riittaväisästä”että…!

 • jury
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy ihmetellä nuorempien ihmisten heikkoa suomen osaamista, kuten myös englannin käyttöä samassa tekstissä.   Hienoa ?  Ehkä joskus, ei enää. Kaikkihan sitä osaavat. 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mikäs nyt noin harmittaa? Kirjakielelläkö pitäis nämäkin blogitekstit suoltaa? 😀

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään röyhelöistä ynnämuista, oon aina tykänny oli muotia tai ei! Varsinkin päärynävartaloiselle ne sopii hyvin tasapainottamaan alavartaloa ja on vaan niin söpöjä 🙂 Toi mekko on ihana.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Löytyykö Junarosen vaatteita muualta kuin netistä? 🙂 mäkin aina oon vieroksunu noita röyhelöitä, mut ehkä sitä jollain asteella alkaa jo lämpeen

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Löytyy jostain kivijalkakaupoistakin. Ainakin Stockmann myy Junarosea.

Post A Comment