Uusi uikkarikauppa pluskokoisille!

– Postauksen uimapuku saatu – BomBom

Joko on talviturkki heitetty? Minä en ole kastanut edes varvasta luonnonvesiin vielä tänä kesänä, mutta on uikkareille silti käyttöä ollut. Viime viikolla polksuttelin hotellin uima-altaassa uudella värikkäällä uimapuvullani, jonka sain aivan hetki sitten auenneesta BomBom-nettikaupasta.

BomBom on kotimainen nettikauppa, joka tuo maahan Brasilialassa valmistettuja ranta- ja fitnessvaatteita. Mikä parasta AcquaRosa Beach -uikkareita ja Sporting Way -treenivaatteita valmistetaan meidän pylleröiden iloksi myös plusmitoituksella! 

Tämä oma uikkarini on nimeltään Bahia Palm ja hirmuisen kokotaulukon ääressä pähkäilyn jälkeen päädyin yhdessä BomBomin yrittäjän Annen kanssa kokoon 46/48 (XL). Yläosan mittojen perusteella olisin ottanut isomman, mutta koska oma berberini ei ole ns. brassimallia, olisi isommat koot olleet sitten alaosasta ja myös pituuden puolesta jo liian suuria. Lantion ympäryksen mukaan kun sijoitun AcquaRosan taulukossa kokoon 42/44, mut rinnanympäryksestä kokoon 54. 😀

Eli koko oli siis pieni kompromissi, mutta niin se tahtoo näin rintavana ihmisenä usein kokouikkareiden kohdalla olla. Mutta kokotaulukon aiheuttamasta hämmennyksestä huolimatta uimapuku osoittautui varsin hyväksi. Ihan skidisti voisi yläosastaan isompi ja peittävämpi, mutta kyllähän tuo rantsussa toimii hienosti näinkin.

Itselläni siis etumus kokoa H85 ja käytän yleisimmin vaatekokoa 48, joten siitä saa vertailupohjaa, jos miettii mikä koko voisi itselle olla hyvä.

Tykkään erityisesti tuosta uikkarin optisesta kaksiosaisuudesta. Se tuo jotenkin kivasti muotoa vartaloon. Myös värit ovat todella herkulliset ja kesäiset. Yhden pienen miinuksen uimapuku kuitenkin saa siitä, että käytössä vuorikangas kääntyy yläosan reunoista hieman rumasti näkyviin. Ei oo iso juttu, mut pistää vähän omaan silmään tuollainen beige vuorikankaan pilkistys muuten pirteän värisessä yläosassa.

Olin aluksi epäileväinen avonaisen mallin kanssa, että miten mahtaa rinnat lepattaa uidessa, mutta huoleni osoittautui turhaksi. Olkaimet säädetään ja solmitaan takaa sopiviksi, joten yläosan saa riittävän piukalle. Ainakin testipulikoinnissa tissit pysyivät onnellisesti paikoillaan myös ihan kunnolla uidessa ja sukellellessa. 

Acqua Rosa Beach -uima-asuja löytyy aina kokoon 58 saakka, joten jos plussauikkarin metsästys ei vielä ole tuottanut tulosta, kannattaa ehdottomasti tsekata valikoima. Bikineistä osa on tarjolla setteinä, mutta onneksi mukana on myös Mix & Match -valikoimaa, joista ylä- ja alaosan voi valita erikseen. 

Tämä kyseinen Bahia Palm kokouikkari ja mustavalkoinen sisarensa Bahia Flowers ovat muuten tämän viikon ajan tarjouksessa ja niiden hinnasta lähtee pois 30 €!

Ei tarvitse meidän plussienkaan onneksi nykyään tyytyä pelkkiin tummiin mummouikkareihin, vaan valikoima on ilahduttavasti viime vuosina laajentunut. Pois turha itsekriittisyys ja häpeä ja auringosta nauttimaan. Toivotan kaikille ihania ja nautinnollisia rantsupäiviä ja uintihetkiä! 

-Uimapuku saatu-


No Comments

Post A Comment