Niin ysäriä, niin ysäriä

Kolme päivää Suomi-Areena -hulinoita takana. Muistikortille on tallentunut hirmuinen määrä poliitikkoja ja muita julkimoita. Eilen ystävällisyydellään ja välittömyydellään minut ja toimittajan hurmasi erityisesti Pekka Haavisto. Ja illan ilmaiskonsertissa iloitsin Mikko Kuustosen paluusta keikkalavoille

Tänään mun työt vaihtuu sitten Pori Jazzin puolelle. Edessä kolme päivää Kirjurinluoto Arenan tunnelmien ikuistamista. Odotan innolla ainakin Grace Jonesin ja Jamiroquain keikkojen kuvaamista! Katsotaan nyt miten jakautuu kuvausvuorot kollegoiden kanssa, että mitä osuu omalle listalle. 

Työpäiviltä ei ole hikisiä asuja tullut kuvattua, mutta viime sunnuntaina tuli hilluttua tässä HM:n alesta löytyneessä kukkamekossa.

Mekko on ns. törkeän lyhyt, mutta helman mallin ansiosta se ei kuitenkaan tunnu pelottavalta tai liian roisilta. Helma on myöskin käytännöllisesti takaa hieman pidempi, joten kumarrellessakaan ei heti esittele liikoja.

Kukkamekon kanssa oli tietenkin puettava farkkutakki. Eipä voi juuri ysärimmäksi mennä. Tai no, kengät vois vielä olla jotkut tolppakorot, niin sitten oltais kyllä niin taas teiniaikojeni tyylin ytimessä. Mutta näin vuonna 2017 nuo Crocsin sirot sandaalit olivat tähän just hyvät. 

mekko – H&M+ / takki – Junarose (saatu) / kengät – Crocs / laukku – Zara  / lasit – Le Specs 

Sen verran helman lyhyys meinasi tuottaa ongelmaa, että mekkoalkkareiden lahkeet tahtoi vilkkua alta. Niitä sitten joutui välillä nostelemaan. Mutta se on pienempi paha, kuin yhteen hinkkaavat reidet.

Tukallekin jaksoin pitkästä aikaa tehdä jotain muuta kuin kiepaista laiskasti kiinni. Jako epämääräisesti kahteen osaan ja ponnareille. Sitten tekstuurispraytä ja tupeeraus ja lopuksi sotkut hieman kierteelle ja parilla pinnillä kiinni. Ja kun nämä tötteröt avasi, saikin siitä jatkojalostettua tämän kampauksen!

Nyt jotain kampetta niskaan, kamerareppu selkään ja hommiin!


Tags:
8 Comments
  • satunnainen kommentoija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onpas kivoja työkeikkoja! Ja ihanan kesäinen, raikas ja hyväntuulinen look sinulla näissä kuvissa.

  • Maijjuhei
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana mekko!
    Btw suosituksestasi m. zuikon 17mm 1.8 hommattu. Innolla odotan pääsemistä kunnolla testaamaan 🙂

  • Kenkähuolia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kysyn ihan aiheen vierestä, mutta ehkä kuitenkin blogiisi sopivasti: millaiset kengät sopivat Kirjurinluodolle tulevalle jazz-vieraalle? Menevätkö nurmikot mutaisiksi, pilaanko nahkakengät jos valitsen ne, vai pitääkö tyytyä tennareihin?
    Olemme tulossa Poriin huomenna (pe 14.7.)
    Kiitos kovasti jos viitsit vastata 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hmm.. ei täällä koskaan ihan kauheen mutaista tule. mutta toki jos koko päivän sataa, niin silloin on nurmikot lits läts.hyvällä kelillä täällä pärjää vaikka korkkareilla. Eli en osaa sanoa aukotonta ohjetta. 😀

      • Kenkähuolia
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Kiitos, tästä oli jo apua kun ei yhtään tiedä mitä odottaa. Ei näyttäisi satavan koko päivää, mutta pidetään siis taivasta – ja säätiedotuksia – silmällä 😀

Post A Comment