Kesän suosikkirotsi käy yhteen kaiken kanssa

Eilisen asu näkyikin jo hieman turbaaniohjevideolla, mutta tässä vielä kuvina ihan koko setti.

Onkohan se vaan tuo valkoinen mekko, joka hämää, vai oonko mä ihan oikeasti saanut viikonloppuna hieman väriä nahkaani? 

Junarosen kepeä viskoosimekko oli mitä loistavin valinta lämpimään päivään, josta pari tuntia tuli vietettyä Kirjurissa auringosta nautiskellen . Koska mekko itsessään oli niin vaalea, valitsin huonon tukkapäivän pelastajaksi pirteän pinkin huivin ja korviin Butoni Designin vaaleanpunaiset korvikset.

Illalla lämpötilan jo laskettua mekko sai päälleen vielä farkkurotsin, tämän kesän ehdottoman suosikkitakin. Miten se muuten onkin niin, että kun jostain vaatteesta tulee ihan suosikki, niin tuntuu, että sen voi yhdistää ihan kaikkeen? Samoin kuin syksyisin musta nahkarotsi, niin myös tämä farkkutakki tuntuu mielestäni sopivan yhteen lähes kaiken kanssa mitä päälleni puen.

Vai meneeköhän se niin, että valitsen tiedostamattani päälleni vain vaatteita, joiden kanssa voin käyttää sen hetkistä suosikkitakkia.. En kyllä osaa sanoa. Mutta jotain taikaa niissä kaikkein lemppareimmissa vaatteissa aina on.

mekko ja farkkutakki – Junarose (saatu) / kengät – Crocs / laukku – The Campbridge Satchel Company / korvikset – Butoni Design / huivi – Boss Orange

Turbaanien käyttö on tänä kesänä ollut tosi vähäistä, mutta tämä pinkki tötterö muistutti taas miten kivaa vaihtelua se on ainaiselle nutturalle, joten pitääpä taas panostaa näihin virityksiin. Ja tarvetta on kyllä ihan jo senkin takia, että mulla on taas aivan jäätävn mittaiset sivumarsut ja juurikasvu, mut ei ole ollut aikaa tehdä asialle mitään. Onneksi on kaappi täynnä huiveja!


Tags:
,
2 Comments
  • EmiliaMaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ompa hassun mallinen leikkaus/kuviointi tuossa mekossa. Jotenkin laatikkomainen tuo yläosa.  Viskoosi on kyllä ihana materiaali, ei rypisty ja eikä ole hikinen. Mun parhaat tanssimekot on viskoosia tai bambuviskoosia, se on superihanaa kans. 

  • Marianna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asukokonaisuus ja etenkin tuo mekko on tosi kiva!

Post A Comment