Syksyinen nahkarotsiasu heinäkuussa

Ihanaa, on viikonloppu! Ja vapaa sellainen! Mulla on tuossa edessäni reppu, joka odottaa vielä viimeisiä tavaroita sisäänsä.

Suunnataan nimittäin ihan hetken kuluttua murun kanssa kohti Raumaa, missä hyppäämme Poroholman satamasta veneen kyytiin ja hurautamme Kylmäpihlajan majakkasaareen viettämään yhden yön mittaista minilomaa. Ihanaa. Olen haaveillut tuolla majakassa yöpymisestä siitä saakka, kun kymmenen vuotta sitten piipahdin saarella ravintolakäynnin verran.

Tänään puen päälleni jotain rentoa kampetta missä on hyvä liikuskella majakkasaaren kallioilla ja mikä kestää myös merellä puhaltavan tuulen. Kuvien asu taas on eilisillalta, kun kipaisin illalla kavereiden kanssa parilla perjantaijuomalla. On tääkin heinäkuu, kun pitää nahkarotsissa kulkea…

Nämä ihanat Vagbondin leopardikorot olivat päässeet tänä kesänä vähän unohduksiin, kun olen käyttänyt vain Crocsin kiilakorkosandaaleja. Mutta nyt kaivoin nämä esiin ja jätin eteiseen näkyvälle paikalle, jotta tulisi kiskottua kissakorot kinttuihin useamminkin.

housut ja pellavapaita  – Marks & Spencer / nahkatakki- Saki / kengät – Vagabond / laukku – Liebeskind Berlin / korvikset – Aarikka (2nd hand)

Ääää, nyt alkaa tulla jo hoppu. Äkkiä viimeiset kamat reppuun ja kohti seikkailua! Ihanaa viikonloppua kaikille! 


Tags:
6 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nyt on hyvä asu! Takki istuu hyvin ja itse samoilla rintavarustuksilla tiiän, ettei se oo aina helpoin asia. Kyllä, tämä setti toimii! Ja hei hienot kengät! Itseä on mietityttänyt kun nahkatakki päällä kans nyt ollut ehtooriennoissa, että onko mölöö kun on paljaat varpaat ja nahkatakki. Kuvista näen, että ei oo! Just hyvät 🙂

    • nahkatakkinen tyttö
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jännä miten eri tavalla sitä katsoo…minä puolestani katsoin, että takki on liian pieni, kinnaa vähän sieltä sun täältä. Muutenhan tuo on perusvarma yhdistelmä.

      • Veera
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Silläpä ei onneksi ole mitään väliä, näyttääkö rotsi jonkun silmään pieneltä ja toisen silmään istuvalta. Kun tälleen takin käyttäjänä se tuntuu just hyvältä.

        • xs-xl
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          Juu ei toki olekaan, mielipiteet kaiketi kuitenkin sallittuja : )…ja tuntuminen ja näyttäminen on kaksi eri asiaa : D. Vastaavasti myös joku ylisuuri vaate saattaa tuntua hyvältä, mutta näyttää sitten ei-niin-hyvältä toise mielestä…

          • Veera
            Posted at 00:00h, 30 marraskuun

            Juu, saa toki mielipiteitä olla, mutta ei niillä ole monissa tapauksissa yhtään mitään väliä. Siihen vain viittasin tuolla omalla kommentillani. Että pukeutuja itse valitsee vaatteensa sen mukaan mikä tuntuu ja omaan silmään hyvältä näyttää. 

  • KastehelmiB
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiva nahkarotsi ja lämmintä on totisesti tänä kesänä tarvinnut.

Post A Comment