Huonon tukkapäivän rusettitötterö

Yritin tehdä tästäkin huivihässäkästä videon, mutta ihan metsäänhän se meni. Syynä epäonnistumiseen oli A) olin puskassa ilman peiliä, B) kamera päätti jättää tarkentamatta ja C) muutaman yrityksen jälkeen paloi aika pahasti nakki ja luovutin. 

Tässä kuitenkin kuvat ja sanallisesti vinkit tämän kaltaiseen tötteröön.

Käytössä pitkä puuvillainen suorakaiteen mallinen huivi. Huivi asetetaan puolesta välistä otsalle, viedään hännät niskaan ja tehdään yksi solmu. Huivin hännät tuodaan eteen ja niitä voi pari kertaa kieputtaa, jotta huivin reunat eivät jää sivuilta rumasti lörpöttämään. 

Sitten vaan sidotaan otsalle ihan normaali rusetti. Rusetin lenkkejä ja häntiä asettelemalla muotoillaan vielä tötterö itseä miellyttävään asentoon. Rusetin lenkkejä kannattaa hieman levittää, avata ja pöyhiä, jotta saavat tötterö saa volyymiä ja näyttävyyttä.. Hännät puolestaan voi kiepauttaa pienille lenkeille ja asemoida paikoilleen työntämällä huivin kulmat solmujen sekaan piiloon. Mutta lähtökohta on siis ihan vaan helposti perus rusetti. Kahta kertaa ei tule saman näköistä lopputulosta.

Mut nyt nämä turbaanien käyttöön pakottaneet kammottavan pitkät sivumarsut saavat viimein kyytiä. Aion nimittäin taas uskaltautua hoviparturini kynsiin tuonne kylpyhuoneeseen. Kaikista aiemmin sattuneista vahingoista (osa 1 ja osa 2) huolimatta. 😀


Tags:
8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  🙂 Mutta mistä / mitkä nämä ihanat korvikset on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nää on jotkut vuosikausia vanhat. Löysin korulootan pohjalta. 😀

 • Tatioranssi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiinnolla näen millaiset hiukset saat! Itse iha sikatyytyväinen kampaajani viimeiseen luomukseen

 • Anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on niin kaunis pään malli ja kasvot, että sulle sopii mikä vaan. Mulla on päärynän muotoiset kasvot, että tarvitsisi volyymiä sivuille. Keksisitkö siihen sopivaa huiviviritelmää?

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en kyllä onnistu noiden huivijuttujen kanssa edes ohjeiden kera, mutta hyvältä näyttää sulla👏

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Se vaatii vaan vähän harjoittelua!

 • SSR
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea väriyhdistelmä huivissa ja korvakoruissa!

Post A Comment