Arkikuva 28/52 – Hätä keinot keksii

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Suuntasin tänään suoraan töistä Raumalle vievään bussiin ehtiäkseni Mustan pitsin yöhön kuvauspuuhiin. Tein pikaisen ihmistäytynisoperaation vaihtamalla hikisen duunipaidan pitsiin, korvikset näyttävimpiin ja sipaisemalla hieman meikkiä naamaan.

Alkaessa kiristämään nutturaa, huomasinkin, että olispas kivat kiharat, että tästähän tulis muutamalla pinnillä ihan kiva sotkukampaus. No mutta entäs kun ei ollu pinnejä? Kysäisin parilta työkaveriltakin, mutta vesin vesiperän.

Mutta kun kerran konttorissa ollaan, niin apuhan oli lähellä. Kollegan työpöydältä löytyi klemmareita! Päivän kampaus siis kasattu muutamalla klemmarilla ja suurella hiuslakkapilvellä.

Mä oon niin kätevä emäntä! 😀


Tags:
No Comments

Post A Comment