Kliseinen rokkibööna-asu

Miltä näyttää kliseinen rokkifestaribööna? No tältä. Pillifarkut, bikerbootsit, camotakki ja arkea mustemmat silmänrajaukset: check!

farkut – Junarose / kengät – Clou / t-paita – H&M / rintsikat – Gorsenia / takki – 2nd hand / korvikset – Liv by Linda (saatu)

Mulla oli Porispereen joululahjaksi saatu kolmen päivän lippu, mutta perjantaina ei ollut ainuttakaan itseäni niin paljon kiinnostavaa esiintyjää, että olisin jaksanut lähteä paskassa säässä Kirjurinluodolle seisoskelemaan. Eilen sitten tsemppasin illalla hääkeikan jälkeen itseni liikkeelle sen verran, että kävin tsekkaamassa porilaisen legendan, Dingon sekä aivan timanttisesti vetäneen Haloo Helsingin. (Jahka ehdin käydä kuvat läpi, niin tuuppaan muutaman Haloo-otoksen tännekin.)

Festaripukeutuminen lähti liikkeelle jalkineista. Luulin omistavani neljät kumpparit, joista tiesin kahden parin olevan töissä, mutta kaappeja kaivaessa muistinkin myyneeni ne kaksi muuta paria. Piti siis keksiä jotkut muut mutaa pelkäämättömät kengät, joten vedin jalkaani ikivanhat ja paljon kärsineet Cloun bikerit. 

Noiden vuosikausia pukeutumiseni tärkeimpiin kulmakiviin kuuluneiden nilkkureiden myötä lähti sitten koko asu vanhoille kunnon rokkibööna-urille. Jos miehen Porispere-perinne on ne sotkea paikkoja mutaisilla maihareilla, näyttais mulla puolestaan toistuvan tuo maastotakki ja Gorsenian tissiliivien vilauttelu. Tältähän mä näytin vielä jokunen vuosi sitten suurimman osan ajasta. Se oli aikana ennen kuin löysin kaikenmaailman pastellisävyt ja kukkakuosit. 😀

Tuo Saksan armeijan camotakki oli monta kesää ihan mun suosikkirotsi, mutta tänä vuonna jäänyt ihan käyttämättä. Mut nyt tää tuntui kyllä päällä taas niin mukavalta ja se antoi jotenkin voimakkaan fiiliksen, joten en hautaa liian syvälle kaappiin, jotta muistan käyttää enemmänkin. Jos maastokuosi kiinnostelee, niin Varustelekastahan noita takkeja saa ja on halpaa kuin saippua

 

Upeat mustat nahkakorvikset (saatu) ovat suomalaisen Liv by Lindan. Korvakorujen lisäksi Linda valmistaa mm. näyttäviä virkattuja kaulakoruja ja asusteita. Persoonallisten käsintehtyjen korujen ystävien kannattaa tsekata Liv by Lindan FB-sivut! Tuotteita saa tilattua laittamalla Lindalle viestiä. Tykästyin näissä korvakoruissa paksun nahan lisäksi myös tuohon rengasmalliin. Kivaa vaihtelua normaaleihin koukkukorviksiin!

Mut ai luoja miten paljon mua tympäisi heti, kun eilen pääsin sinne festarialueelle. En vaan kestä enää nykyään sellaisia ihmismassoja. Mietinkin, että miten sitä nuorempana jaksoi olla ihan intopiukeena festaroimassa monta päivää putkeen. Vietin paikalla reilut kolme tuntia ja siinä oli kaksi liikaa. Mulle olis riittänyt tasan se Haloo Helsingin keikka, joka olikin sitten onneksi aivan loistava. 

Tänään puolestaan tein täsmäiskun ihan vaan Sannin keikalle. Että hienosti käytetty kolmen päivän festarilippu: alueella yhteensä alle viis tuntia ja kuuntelin kolme bändiä. Onneks voi aikuinen ihminen ihan rehellisesti itselleen myöntää, että viihtyy paremmin yksin kotona eikä tarvii väkisin yrittää olla sosiaalinen. 😀


Tags:
5 Comments
  • biloba
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No nyt on pähee luukki! Mikä koko tuossa takissa, olen sitä himoinnut jo pitkään?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ei kuule mitään käryä koosta, Olen ostanut omani kirpparilta ja siinä ei ole mitään kokotietoja näkyvillä. 🙁

  • FunnyLady
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau! Hyvälle näyttää asu sekä nainen😊
    Olen katsellut sun blogikuvia, nehän on useimmat ihan mallikuvia. Olet valokuvauksellinen.
    Jossain aiemmassa blogissa pohdit mitähän sitä alkais tehrä 😄
    Vaatemallin töitä😊oot ehkä jo ollutkin koska mulla on tunne että oon nähnyt sun kasvot jossain muuallakin kuin blogissa

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiva ois kyllä tehdä plusmallin hommia, mutta ei taida meikäläisen lärvi olla ihan sitä mitä malleilta halutaan. 😀 

      En siis ole mallina muuten ollut kuin täällä oman maakunnan sisällä näytöksissä, mutta töllöstä mut on saattanut bongata, kun tehtiin syksytä 2015 tän vuoden alkuun saakka EVEK-nimistä talk show pätkää mikä näkyi Livillä.

  • EmiliaMaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mua inhottaa ulkoilmatapahtumissa nykyään se, että kun tosiaan ollaan ulkona niin aina on joku käryyttämässä röökiä vieressä, meni minne hyvänsä. Kun ei itse polta, eikä baarissakaan saa nykyään polttaa sisällä (Mikä ihana lakimuutos silloin aikanaan) niin sitten se terassilla/ulkoilmajutussa oleminen ku joka paikassa joku röökaa, on yhtä tuskaa.
    Koitan aina siirtyä tuulen toiselle puolelle, mutta eipä sekään aina auta.

Post A Comment