Varsinainen fashionista

Ai että mietinkö mä aina tosi tarkkaan mitä mä laitan päälle? Juu en.

Nyt kesällä töihin lähtiessä on kyllä silmät sikkurassa sattunut aamuisin välillä päälle hyvinkin sekalaista settiä, kun metodina on ollut poimia ensimmäisenä käteen osuvia vaatekappaleita sängyn viereltä ja siitä haukotellen matkalla olohuoneeseen.

Edellisen päivän puolipitoinen paita tuosta arkun päältä (ja paskat… lattialla se pusero kyllä oli, mut yritin kuulostaa edes vähän siistimmältä ihmiseltä). Sitten mytyssä olevat supermukavat trikoopöksyt sohvan käsinojalta ja ekat eteisessä vastaan tulevat helposti jalkaan menevät kangastossut. Hups, siellähän tuulee ihan pirusti, joten nappaampa tuosta vielä takinkin. Sen joka on sopivasti siinä keittiön tuolin selkänojalla tyrkyllä. 

Ja sitten lopputulos on esimerkiksi tämä. 

Raitaa, kukka-aplikaatiota, camokuosia. superleveät lahkeet ja vaaleanpunaiset tossut. En nyt ehkä kutsuisi kovinkaan suloiseksi sekamelskaksi.

Mua ei kuitenkaan häiritse tässä kuosien ja värien yhdistely, maastokuosia ja raitaa voisin valita yhtä aikaa päälle ihan tarkoituksellakin, mutta jotenkin näyttää kuin kaikki olis vähän väärän mittaista keskenään. Mut hei, kato ilman korviksia ei oo kuitenkaan ollut asiaa ulos, vaikka muuten ei olekaan peilikuvaa juuri vilkaistu!

No, seuraavana päivänä pyörinkin töissä jo sitten harmaissa collegehousuissa, persikan värisessä trikoopaidassa ja kuvaamon naulakosta löytyneessä vaaleansinisessä fleecetakissa, että siihen sattumien summaan peilaten oon näissä kuvissa ihan true fashionista. 😀

 


Tags:
6 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuohan on tosi hyvän näköinen asu

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Siinä on jotain kivaa, mut myös jotain pahasti pielessä. 😀

  • Salla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sulla on ihanan inspiroiva blogi ja vaikka miten sanot että ”vauhdissa jotain repäistyä”, niin oot aina mielettömän upea! Ehkä se johtuu sun olemuksesta – sussa vaan on sitä jotain, ja kannat mitkä tahansa vaatteet jotenkin mielettömän hyvin! Sun blogi on ihana väripilkku ja inspiroivan erilainen, kun tän päivän tyyli-/muotiblogit on jotenkin kaikki samasta muotista ja rehellisyyden nimissä jotenkin epärealistisia. Lisäksi sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Kiitos siis sulle! (Tulipas ylistystä! Oot sen ansainnut!)

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No kiitos, ihana ylistys. 🙂

      Mut joo, ehkä ne oikeesti kaameet ”vauhdissa repäistyt” jää täällä esittelemättä syystä että ne on oikeasti tosi tylsiä duuniasuja. 😀 Mut kyllä mä välillä koitan tuoda tänne myös sitä ”tylsää” arkeakin.

  • FunnyLady
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Täysin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa😊😊

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiitos. 🙂

Post A Comment