Materialismionnea -kashmirhousut!

Miten voikin ihminen tulla onnelliseksi jostain tavarasta, tai siis vaatteesta tällä kertaa. Oli pakko tulla hihkumaan tätä iloani tänne ihan välittömästi, kun olin näihin onnentuojiin pukeutunut.

Sain siis vihdoin ja viimein itselleni kashmirneulehousut! Olen himoinnut tällaisia unelman pehmeitä pöksyjä jo vuosikausia kadehdittuani sellaisia alunperin äidiltäni. Lähes kaikki vastaantulleet yksilöt ovat kuitenkin olleet vähän turhan kalliita  omaan budjettiini. Viime talvena olisi Marks & Spencerillä ollut yhdet muistaakseni hintaan 129 €, mutta kun vihdoin olisin mennyt niitä hakemaan, oli oma kokoni jo loppu.

Mutta nyt, nyt on vuosien haaveilu vihdoin muuttunut todeksi! Täällä minä istun onnellisena sohvalla ja lämmittelen futismatsissa kohmettunutta persustani pehmoisissa kashmirhousuissa. Suuri onni löytyi loppujen lopuksi niinkin arkisesta paikasta kuin H&M:n nettikaupasta. 

Kashmirneulehousut 89,99 €, koot 32-44. 

Minähän olen näitä aina haaveillut nimenomaan kotihousuiksi. Talven kylminä iltoina nämä jalassa on ihana kömpiä jopa nukkumaan. Housujen pariksi puen tietenkin kashmirneulepuseron. Maailman ihanin pyjama on siinä.

Mutta hyvin hyvin todennäköistä kyllä on, että en haluaisi riisua näitä lainkaan, joten tulee varmaan käytettyä ihan muutenkin. Ainakin nyt alkuun, kun ovat vielä hyväkuntoiset ja nukkavapaat. Itse en kuitenkaan osaa ajatella näiden kaveriksi korkkareita, vaan tennarit.

Samassa paketissa muuten tuli myös sovitukseen pari Henkkamaukan kashmirneulepuseroakin, joten voin infota, että ainakin tästä ja tästä neuleesta mahtui isoimmat koot hyvin tällaiselle 48 kokoisellekin. Valitettavasti kummankaan neuleen vaaleanpunainen ei ollut mulle sopiva sävy, joten lähtevät molemmat palautukseen. Mutta jos siis pehmoinen kashmir kiinnostaa, niin tuolta löytyis edullisesti. Koko valikoima löytyy Premium Quality tuotteiden sivulta.

Kashmirhousut, I’m so happy! Mun talvi on pelastettu!


6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Arvasin, että äidilläsi , neulojamestarilla on sellaiset ollut.

  • Veeran mamma
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   On edelleenkin ja kovassa käytössä aina talvisin.
   Housut on kyllä ostettu valmiina lähes kymmenen vuotta sitten puoleen hintaan alennusmyynnistä Italian matkalla.

   • Tunnetilan Nina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mitäh?! 10 vuotta vanhat kashmirlökärit??? Mulla on ollut kahdet kashmirkotihousut, ja molemmat on tullut käytettyä puhki vuodessa-parissa. Persaus hiutuu aina puhki hetkessä. Nyt en ole ostanut kashmirlökäreitä muutamaan vuoteen kun rahat tuntuu menevän ihan hukkaan. Pitäisiköhän antaa noille H&M:n pöksyille mahdollisuus? Ovat satasen halvemmat mitä aiemmat kashmirlökärini ovat olleet. 

    • Veeran mamma
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Ostin tosiaan Italiasta ja nämä on oikeesti superkamaa. Asuun kuuluu housujen lisäksi kietaisujakku. Neulos on tiheää ja ryhdikästä ja tietenkin suloisen pehmeää. Asu oli kallis myös puolella hinnalla, mutta tein kaikki temput hinnan ”alentamiseksi” , maksoin puolet rahalla ja puolet kortilla = rahaa ei mennyt kuin puolet hinnasta eikä tiliotteella näkynyt kuin puolet. Tää on sitä itsensä pettämistä huipputasolla. Joo, ja sitten pitää vielä laittaa silmät kiinni kun raha vaihtaa omistajaa – kun ei näe rahan lähtevän, sehän on melkein kuin ei olis rahaa mennytkään.
     Olen pessyt nämä aina käsin. Minulla on myös parikymmentä vuotta vanha neuletakki jonka osti Italiasta tehtaanmyymälästä ja sekin on edelleen erinomaisessa kunnossa paljosta käyttämisestä huolimatta, kashmiria tämäkin. Tämä tehdas valmistaa neuleita mm. Valentinolle, Chanelille, Diorille ja monille muille huippumerkeille. Takkini on mallikappale ja siinä oli sellaiset lapsen nyrkin kokoiset kultanapit jotka nopeasti vaihdoin kilpikonnanluuta muistuttaviin tavallisiin nappeihin. Tämän neuleen hinnalla olisin saanut parikin hyvää talvitakkia. Mielestäni olen tehnyt hyvät ostokset ja totean, että äitini oli oikeassa sanoessaan ”jos et kallista anna, et kaunista kanna”.

     • vilukissa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      No kerrohan minkä merkkinen tuo kasmirasusi on, jos vaikka innostuisi googlettaman, mistä saa… ei ole oikein luottoa tuohon henkkamaukan laatuun.

     • Veeran mamma
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Ei noissa enää vuosien jälkeen mitään tuotelappuja ole, eikä neuleissa brodeerattuja merkkejä ole ollut.
      Tehtaanmyymälästä ostettu on mallikappale, niin siinäkään ei merkkiä ole. Alkuperäiset suuret kultaiset puolipallonapit viittaa tunnettuun pariisilaiseen muotitaloon.

Post A Comment