Skarppi kauluspaitamuija

”Kui sä oot niin hienona tänään?” 

Kuulin tuon saman kysymyksen hieman erilaisilla muotoiluilla tiistaina töissä ainakin viiden eri henkilön suusta. Tästä voi vetää aika suoraviivaisen tulkinnan, että yleensä taidan näyttää töissä aika ankeelta möröltä, kun edellispäiväinen lätsähtänyt kampaus, huulipuna ja ja valkoiset paidan kaulukset herättää hurjasti huomiota. 

Ja eihän se ankea mörkö -tulkinta kyllä yhtään väärä ole...

Mut näitä kuvia kun katselee, niin pitää todeta, että kyllähän mä nyt aika särmältä muijalta tiistaina näytinkin. Mulla ei siis ollut lehtikuvaus-työvuoro, vaan muita hommia, joten tiesin päivän ns. sisäsiistiksi. Tästä syystä päälle päätyi jotain muuta kuin nuhjuinen t-paita ja fleece, ja ripsariakin uskalsin käyttää. 

Toi valkoisten kaulusten ja mustan nahkarotsin liitto on mun mielestä ihan järjettömän toimiva. Pitää ehdottomasti käyttää useammin. Se on just hyvä yhdistelmä asiallisuutta ja rokkia.

housut – Lindex / pusero – Junarose (saatu) / nahkarotsi – Saki / tennarit – Puma

Tuo yläosa on siis yksi pusero, jossa on samassa tuo harmaa trikoopaita ja sen alla oleva valkoinen kauluspaita. Ainakaan itse en ole koskaan elämässäni onnistunut pukemaan mukavasti erillistä kauluspaitaa ja siihen päälle toista puseroa. Aina ne on jotain rutussa ja huonosti ja kierteellä ja mutkalla ja pussittaa ja kaikkea inhottavaa.

Tällainen yhdistelmä on siis itselleni varsin tervetullut. Voin edes silloin tällöin kuvitella olevani skarppi kauluspaitanainen. Tosin se oma raja sen asiallisuuden suhteen meni näköjään tuossa, että alaosaksi piti valita rennot colleget ja tennarit, jotta pysyy hommassa joku roti. 

EDIT: Puseroa löytyy vielä Junarosen nettikaupasta!


Tags:
5 Comments
  • Hanna H
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asu! 😊👍 Voin hyvin kuvitella ton ”Kui sää nii hianon tänää oot” En siis puhu poria mutta kuvittelen sitä hyvin 😂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä olen tässä vuosien mittaan oppinut jo tykkäämään porin murteesta, vaikka se alkuun kuulostikin ihan kamalalta. Sen kuvittelemisen taito on siis oikea lahja! 😀

  • n
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau, nyt on kyllä todella onnistunut vaate- ja hius- ja naamapäivä.  Huippu asukokonaisuus!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Aattele mikä sattuma, et kaikki nuo osui samalle päivälle! 😀

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tilasin juuri viime viikolla tuon paidan Junaroselta; nyt en malta odottaa… Näyttää hyvältä ja kiitos postauksistasi, luen ne aina mielenkiinnolla ja inspiroituen ! t. Tiina Salosta

Post A Comment