Syksyllä kypsyy näyttävä korkokenkäsato

Tolppakorkoja, samettia, metallinhohtoa, vahvoja värejä ja kimallusta, sitä kaikkea löytyy syksyn kenkämuodista.

Piipahdin kuluneella viikolla parilla pr-toimistolla ja kuvasin jälleen runsaan valikoima silmiinpistävimmät yksilöt. Tässä postauksessa keskitytään korkoihin, mutta tulossa kuvia myös syksyn ja talven astetta käytännöllisemmistä jalkineista.

Twinsetin samettinilkkurit hurmaavat värillään, mutta ohuen pohjan ja piikkikoron yhdistelmä on aika vaativa syyskeleille.

Nämä tukevat tolppakorot ovat enemmän mieleeni niitä arvostavat etenkin jalkani. Tamariksen nilkkureita koristaa kaunis kukkakuviointi. Twinsetin sinisissä kengissä on jalkaan vetämistä helpottavat venykkeet.

Omaan kenkähermooni osuvat erityisesti Unisan hopeiset saapikkaat, jotka vievät ajaukset 60-luvulle. 

Katy Perryn kärjestä avoinaisissa korkkareissa riittää yksityiskohtia. Etenkin helmillä täytetty korko on aika veikeä, vaikkakin muistuttaa tämän vuosituhannen alun nauruhermoja kutkuttavast muodista.

Myös nämä jalokiven väriset höyhenin koristellut nilkkurit ovat Katy Perryn mallistoa.

Ruusukultaa, piparireunusta ja hillittömän isoja dimangeja! Nämä katseenkääntäjät ovat tietenkin Minna Parikkaa.

Twinsetin avokkaissa yhdistelee mokkanahkaa useassa värissä. Saman merkin mustia sligback-korkkareita koristaa suuret strassikoristeet. Myös Minna Parikan Candy-malliston glitterkorkkareiden karkkikääre-koristetta voi kutsua aika massiiviseksi.

Glitterkengissä karkkikäärö näytti liian raskaalta, mutta näissä tukeakorkoisissa pistokkaissa sama koriste onkin aika hauska. 


Tags:
No Comments

Post A Comment