Taistelu sukkaällötystä vastaan – Korosta sitä, mitä et voi peittää

Korosta sitä, mitä et voi peittää. Tämä monessa niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin saralla usein toistettu ohje on se ohjenuora, josta kiinni pitäen yritän syksyn tullen sopeutua jälleen sukkavuodenaikaan. 

Minä niin uhosin taas kerran vetäväni paljain nilkoin ainakin syyskuun loppuun saakka, mutta sateiset säät ja myös toiseen kantapäähän ilmestynyt rakkula ovat pakottaneet minut jo muutamina päivinä alistumaan noiden inhoamieni vaatekappaleiden käyttöön. Yääk, tekis mieli kiukutella kuin pikkulapsi ja heittäytyä selälleen huutamaan ja potkimaan, et mä en haluuuuuuu! 

Mut helvetti, kun ne lahkeiden ja kenkien välistä tympeästi vilkkuvat töppöset on kerran jalkaan kiskottava, niin ainakin ne on oltava jotain muuta kuin perustylsät ja rumat mustat tai valkoiset trikoosukat. Yritän pehmittää sukka-angstiani valitsemalla jalkaan jotkut asun väreihin sopivat ns. paremmat sukat. 

Mitään halinalleja, sateenkaaria, kissoja sun muilla silmiinpistävillä kuvioilla kuorrutettuja hupisukkia ei jalassani nähdä, vaan lahkeideni alta vilkkuu toisinaan glitteriä, joskus kirkkaita värejä ja välillä taas kevyesti kiiltävää ribbineulosta. 

Uusin ostos ovat nuo ekan kuvan hattaravaaleanpunaiset glittersukat Lindexistä. Sopivat mitä parhaiten kashmirhousujen lahkeiden alta kurkistelemaan.

Jos sinuakin vaivaa sukkaällötys, niin sitä vastaan voi syksyn tullen taistella vaikka jollain alla olevan kollaasin sukkapareista. Kun tarpeeksi asiaa korostaa, siitä tuleekin harkittu ja tyylikäs asuste ruman vahingon ja sään saneleman pakon sijaan.

1. Lindex / 2. Pieces / 3. Monki / 4. Asos / 5. Lindex / 6. COS / 7. H&M / 8. Asos / 9. COS


Tags:
2 Comments
 • jenny_
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä kommentti ei nyt varsinaisesti sukkiin liity, mutta on niin ihana lukea tätä blogia – jopa sukkahommat kiinnostaa kun kirjoittajana olet sinä 🙂 en mitenkään miellä itseäni ”muotiblogien” lukijaksi mutta tässä blogissa on sitä jotain, josta pidän älyttömän paljon! Ja parasta on se, että näiden juttujen lukemisesta tulee aina hyvä mieli! Ps. Sotkamolaisuus tuo extrapisteen, koska sieltä olen itsekin kotoisin 😉

 • Sukat jalkaan
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tänä syksynâ ei ole muodikkaampaa asustetta kuin nilkka sukat!

  Ne on aivan must jopa sandaalien kanssa.

  Mitâ paksummat ja vârikkââmmât sitâ parempi.

  Pariisilaiset tyyli taiturit tilaavat villasukkia jotka on tietenkin kudottu Ruotsissa!

Post A Comment