Vaatekaappini kaipaa piristystä!

Syksy on yleensä ollut itselleni pukeutumisen kannalta parasta ja inspiroivinta aikaa. Viime aikoina on kuitenkin tuntunut, että kaikki ideat ovat olleet ihan hukassa ja vaatekaapin sisältökin on näyttäytynyt armottoman tylsänä.

Katselin vuoden ja kahden takaisia asukuvia, että mitä sitä oikein on päällensä laittanut ja tuntui vahvasti, että tarttis nyt saada jotain uutta potkua ja tvistiä, että en jaksais pyöritellä tänä syksynä tasan samoja kamppeita. 

Näistä maanantaisista kamppeistakin tuli jo pukeutumishetkellä ihan plääh -olo, mutta ei riittnäyt kiinnostusta enempään sovitteluun. 

Mutta tänään mä sitten sain sen tarvitsevani inpiraatiopiikin ja innostuksen, kun kävin Marks & Spencerin pressitilaisuudessa tiirailemassa syksyn tarjontaa. Kävi taas kuten monesti ennenkin, että moni vaate, mihin ei henkarissa kiinnittäisi mitään huomiota, herättivätkin suurta kiinnostusta jonkun ihmisen päällä nähtynä. 

Siellä minä  huomasinkin huokailevani ihastuksesta niin samettipuseroille ja -bleisereille kuin myös poolopuseroille, folklore-mekoille ja hiihtareillekin. Kyllä, luitte kaikki kohdat ihan oikein. Hiihtarit. Ne semmoiset legginssit, missä on kumilenksut lahkeissa.

Muistelen astelleeni johonkin kolmosluokan joulujuhlaan hiihtareissa ja Seppälän mustassa tikatussa samettijakussa. Ja nyt taas kiinnostelee molemmat. Näin ne asiat maailmassa pyörii. Ja minä kun olin ehtinyt ajatella, että siihen samettihommaan mä nyt en ainakaan lähde. 

mekko – Soyaconcept / neuletakki – S.T.I. / tennarit – Reebok / laukku – Zara / korvikset – Butoni Design

En nyt sentään heti innostuksissani tyhjentänyt koko putiikkia, enkä ylipäätään ajattele, että koko vaatekaapin sisältö pitäisi uusia, jotta se alkaisi taas tuntua mielenkiintoiselta. Mutta pari sellaista edullista yläosaa tuli hankittua, joiden kanssa monet nyt tylsiltä tuntuvat vanhat vaatteet saavat ihan uuden elämän. Kuvaan ostokset mahdollisimman pian päälläni, mutta sen verran sanottakoon, että ostokseni sisältävät röyhelöitä ja sitä saamarin samettia! 😀

M&S:n syksyn uutuuksia voi vilkaista vaikka tästä Flounce-nettilehden editorialista!


Tags:
2 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miusta tää kokonaisuus on inanan fresh! En oo tainnut bongata tuota mekkoa aiemmin blogissa!

  • Minnea
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun garderoobi huutaa uusia kamppeita! Syksyllä on niiiin ihania sävyjä!

Post A Comment