Syksyn must have -housuissa on röyhelölahkeet

Jos on yhtään pitänyt silmänsä auki vaatekaupoissa, niin ei ole voinut välttyä erilaisten röyhelöiden tulvalta. Niinpä vaatekaappini syyspäivityksen 2017 ensimmäinen poiminta onkin röyhelölahkeiset housut. 

Ellokselta löytyneet vajaamittaiset Regina-housut  (mulla koko 46) ovat muuten varsin simppelit ja ajattomat, mutta lahkeensuiden kauniisti heilahtelevat röyhelöt tuovat niihin eloa ja ajankohtaisen ilmeen. Sivusaumojen halkiot puolestaan vilauttelevat nätisti nilkkoja. Todella kauniit housut mielestäni!

Yhdistin housut ekalla kerralla hillitysti kokomustaan, jotta lahkeet saisivat loistaa. Muutaman sentin korot ja sopivat loistavasti yhteen housujen pituuden kanssa ja kenkien nilkkaremmit vetävät lisähuomiota lahkeiden tienoille. 

Seuraavana päivänä samat housut saivat kaverikseen matalat leoparditennarit eikä sekään yhdistelmä hullumalta näyttänyt, mutta kyllä tää korkkarityyli toimii parhaiten.

housut – Ellos / t-paita – Kaffe / rotsi – Saki / kengät – Marks & Spencer / laukku – Marc O’Polo / korvikset – H&M

Näin ne vaan pienet jutut tuo piristystä pukeutumiseen! Sama asu ihan suorilla lahkeilla olis paljon tylsempi. 


Tags:
5 Comments
  • Kissankello
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kivat housut! Miten sitten, kun pitää laittaa sukat….millaiset passaa? Itse en tarkene ollenkaan ilman sukkia, enkä käytä matalia kenkiä…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No sitten laitetaan sellaiset kengät mistä ei sukat näy. Onhan noita nättejä nilkkureita maailma täynnä korolla ja ilman.

      • Vierailija
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        No niinpä! 😊

  • Saara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Chic!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mistä ja minkä kokoinen tuo Nahkatakki on? 🙂

Post A Comment