Ulkoilutakkivinkki koossa 44-60

-Sisältää mainoslinkkejä-

Ei sitä syksystä selviä pelkillä nahkarotseilla ja pelkän kivan ulkonäön perusteella hankituilla loimilla. Molempia kaapistani löytyy yks jos toinenkin. Viimassa ja tihkusateessa töihin pyöräillessä, viileällä kelillä ulkona kuvatessa ja monessa muussa tilanteessa nyt vaan on kiskottava päälle jotain käytännöllistä ja järkevää. 

Kyllähän tuo ”käytännöllinen ja järkevä” on omassa päässäni pitkälti sama asia kuin tylsää, mutta tein tämän takkihankinnan sentään punaisena enkä syksyn pimeyteen uppoavana mustana.

Syksyn järkitakkini on Elloksen omasta plusmallistosta. Nappasin sen edelleen meneillään olevan -30% alennuksen turvin. 

Kokoja tästä hupullisesta softshell-takista löytyy 44:sta aina kokoon 60 saakka, joten hyvä vinkki monelle ulkoilutakkia etsivälle plussalle. Omasta mielestäni Elloksen omien mallistojen koot vastaavat melko hyvin numeroitaan, mutta toki aina vaatteesta riippuen voi viereinen koko ollakin parempi. 

Tämän takin kohdalla päädyin ottamaan koon 50, jotta ei vaatekerroksia alle pukiessa alkaisi rinnuksestakaan ahdistamaan. Hihoihin kyllä jäi melkoisesti väljyyttä, mutta sehän ei tällaisessa vaatteessa haittaa lainkaan. Jos siis tämän kohdalla empii kahden koon välillä, kannustaisin ottamaan isomman, sillä tämän tyyppinen ulkoilupomppa saa mieluummin olla rento kuin justiinsa. 

Mulla on hyviä kokemuksia noista Elloksen ulkoiluvaatteista. Olen omistanut vuosien varrella jokusenkin tuulitakin ja ulkoiluhousut niin Elloksen omasta mallistosta kuin myös heidän myymältään Áhkká -merkiltä ja ovat aina olleet mielestäni hinta-laatu -suhteeltaan oikein päteviä.

Myös laaja kokovalikoima on ohjannut tsekkaamaan yleensä heti ekana Ellokselta, jos on jotain tällaisia järkihankintoja ollut ostoslistalla. Sieltä löytyy plussalle niin untuvatakkia, lasketteluhousua, fleecetakkia kuin sadeasuakin. 

On tää punainen Pikku Myy -takki onneksi sen verran pirtsakka tapaus, ettei nyt ihan masenna tällaisessa käytännöllisyysvaatteessa tarpeen tullen liikkua. 


6 Comments
 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mullakin on positiivisia kokemuksia Elloksen oman merkin vaatteista 🙂 Ostin takin muutama vuosi sitten, ja se on edelleenkin (kovan käytön jäljiltä) yllättävän hyvässä kunnossa!

  Punainen takki on pirteä, ja ennenkaikkea, varmasti käytännöllinen!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä käytän Elloksen vaatteita muutenkin aika paljon ja pääasiallisesti ollut kyllä tosi tyytyväinen. 

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No nyt kyllä osu ja uppos, oli pakko tilata itselle sama takkimalli, tosin mustana. 🙂 Oon tässä jo pidempään etsinyt tällaista hieman pidemmän mallista ulkoilutakkia. Myös Ellokselta olen näitä katsellut, mutta mielestäni näytti siellä kuvassa huomattavasti vähemmän houkuttelevalta kuin sun esittelemänäsi. Nyt ihastuin tuohon täysin. 🙂 Kiitos siis vinkistä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niin, kyllä nää miljöössä otetut kuvat aina jotenkin herättää vaatteen enempi eloon kuin valkotaustaiset studiokuvat. Kiva siis,e ttä kuvista oli hyötyä! 🙂

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva takki! On tää elämä helppoa, kun saa nää vaatetusvinkit aina sun blogista. 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mahtavaa kuulla, että vinkeistä on ollut iloa! 😀

Post A Comment