Haluan korvani lämpiminä ja nutturan kuohkeana

Jos pään päällä olevan nutturan päälle pukee pipon, näyttää helposti ihan Smurffilta. Nykyisen tukkatyylini aikana pipojen, hattujen ja turbaanien käyttö onkin vähentynyt huomattavasti, vaikka suuri päähineiden ystävä olenkin. 

Toki edelleen pään lämmitys menee ulkonäön edelle, kun oikein kylmät ilmat tulevat, mutta onneksi on olemassa myös sellaisia ratkaisuja, joilla pysyy sekä korvat lämpiminä että nuttura kuohkeana.

Hankin jo viime talvena Katri Niskasen pinkin pannan, mutta se ei aina ihan jokaiseen asuun sovi. Tänä syksynä KN Collectionilta saamani harmaa Mona -neulepanta onkin loistava vaihtoehto, kun kaipaa hieman hillitympää värimaailmaa. 

Tykkään pannoissa pipoissa eniten juuri tuollaisesta mallista, missä etuosan hieman kulmikkaan mallin ansiosta kasvot pääsevät kauniimmin esiin, kuin otsaa pyöreänä kiertävien päähieneiden kanssa. Ainakin omille pyöreille kasvoilleni kyseinen malli taikoo hieman ovaalimpaa ilmettä.

Mulla on muuten useimmiten ihan tosi kaunis olo, kun päässä on jokin kiva panta, huivi tai muu päähine! Ei sillä, että kokisin päässäni tai naamassani paljaaltaankaan mitään kummempaa vikaa olevan, mutta jotenkin tällaiset päähineet korostavat minussa sellaisia piirteitä mistä erityisesti itsessäni pidän. 

Nutturasta huolimatta meinaan kyllä kaivella talveksi käyttöön taas muitakin päähineitä kuin pantoja. Ne ovat niin helppo tapa tuoda piristystä muuten usein niin synkkään ja tylsään talven ulkopukeutumiseen.

Mulla on kaapissa ainakin dramaattinen turbaanipipo harsolla, kauniin petroolinvärinen villahattu, vaaleanpunainen lipallinen tupsuhattu ja paljon muita. Ne ansaitsevat tulla käytetyksi ahkerasti. Ehkä pitää vaan opetella pitämään hiuksia enemmän auki.

Yksi tyyppi, joka käyttää hattuja todella upeasti omassa pukeutumisessaan, on rakas blogikollega Niina. Tsekatkaa esimerkiksi tämä Edinburghin reissun asupostaus. Etenkin KN Collectionin vihreä karvahattu on hänen päässään aivan superupea!

Täällä omassa kaupungissani Porissa KN Colelctionin hattuja löytyy Sokokselta ja Ratsulasta. Muiden paikkakuntien lukuisat jälleenmyyjät löytyvät täältä.

-kuvien panta saatu-


Tags:
3 Comments
 • Esmis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mikä ihana paita sulla on takin alla ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Junarosen mekko. Tulossa koko asu vielä viikonlopun aikana!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat asusteet: tosi kiva panta ja kaunis hymy : )

Post A Comment