Vihreää ja viininpunaista + hempeät puputennarit

Syksy toi taas mukanaan himon viininpunaista kohtaan, joten oli riemastuttavaa löytää kaapista kesän ajan käyttämättömänä levännyt Metsolan hapsutunika. Kirjoittelin vaatteen armottomuudesta, mutta silti ihanuudesta viime syksynä.

Piipahdin näissä kamppeissa toissa viikonloppuna Helsingissä. Samat vaatteet sopivat hyvin niin tuntien bussissa istumiseen kuin iltamenoihinkin. Vähän kyllä pitsiset puputennarit naurattivat hempeydellään Amoprhiksen keikalle suunnatessa. 😀

Siinä missä aiempina vuosina olen malttamattomana odottanut, että kesän jälkeen saa taas nahkarotsin käyttöön (niin kuin sitä olis tänä kesänä edes voinut siirtää kesäteloille), niin tänä syksynä hihkuin yhtä paljon innosta kaivaessani taas päälle tuon viime keväänä saavani KappAhlin bomberin. Se tuntuu sopivan tällä hetkellä lähes tulkoon kaiken kanssa mitä päälleni puen. Tai ehkäpä pidän takista niin kovin, että valitsen muut vaatteni sitä ajatellen. 

Mulla oli muutama viikko sitten taas sellainen tuttu paniikki, että ”apua, mistä niitä töitä taas riittäis”. Ystävät ja läheiset lohduttivat muistuttamalla, että aina se on kalenteri täyttynyt ja hyvin oon pärjännyt. Mutta silti tuli vähän piehtaroitua itsesäälissä ja ahdistuksessa. Kunnes… katsoin viime viikolla kalenteriani tälle kuulle ja mietin epätoivoisena mihin väliin vielä oikein ujuttaisin tärkeän vakioasiakkaan tilaamat työt.

Koko lokakuu on ihan täyteen ympätty, mutta jollain ihmeellä sain vielä taiottua pari aamupäivää kuvauksille laskemalla hieman tarkemmin matka-aikoja ja aikatauluttamalla työpäivät entistä selvemmin. Eli ihan vauhdikkaasti lähtee siis yrittäjähommat käyntiin!

Toki itseni tuntien alan parin viikon päästä taas murehtimaan, jos ei marraskuulle ala löytyä kalenterimerkintöjä. Mutta koitan nyt intoilla hyvästä tilanteesta edes hetken aikaa ja rauhoittaa itseäni sillä, että jos tekee yhden kuun aikana ihan hirveesti hommia, niin sit ei haittaa vaikka seuraava olis hiljaisempi. Ihan puhdasta matematiikkaa vaan kehiin tunteilun sijaan. 

tunika – Metsola / takki – KappAhl (saatu) kengät – Minna Parikka / huivi – Boss Orange / korvikset – Aarikka (saatu)

 


Tags:
2 Comments
  • Hapsukas
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo hapsumekko on kyllä nätti! Olen tuosta mallista onnistunut secondhandinä kaksi t-paitaa hommaamaan, mutta mekkokin kelpais. Jos jossain vaiheessa kyllästyt mekkoosi, niin pistä viestiä 🙂

  • hehe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mallilla on pikkutytön kasvot jänsän näkönen!Viininpunainen on tosi kiva väri mutta itselleni vaaleana  ei sovi  tekee kasvoni  jotenkin haljuiksi!

Post A Comment