Mustaa muotoa

Neulomolta tuli lokakuun alussa myyntiin uusi MUOTO-niminen mallisto ja sain heiltä pari näytetuotetta. Plusmimmi tykästyi Anneli-mekkoon, minun päälleni MUOTO-tuotteista puolestaan passasi pehmeästä viskoosista valmistettu kevyt Mona-neuletakki. En tajua miten on mahdollista, mutta kaapistani olikin puuttunut pitkä musta kepeä trikoohuitula, jonka voi kiskaista melkein minkä päälle vaan. 

MUOTO pitää sisällään yksinkertaisia perusvaatteita, tunikoita, topin, legginssit, tämän neuletakin ja pitkähihaisen mekon. Mitoituksessa kerrotaan otetun huomioon enemmän kurveja kuin Neulomon perusmallistossa. Kokoja MUOTO-mallisto tarjoaa 60 saakka. Kokojen osalta tämän malliston kohdalla sanotaan, että ”Mikäli olet aikaisemmin käyttänyt Neulomon perusmalliston L-kokoa, on MUOTO-malliston L-koko hieman reilumpi.”

Itselläni ei ole ennestään kokemusta kuin yhdestä Neulomon vaatteesta ja se on Marika-tunika kokoa M, joten en pysty oikein vertailemaan. Mutta minulla on tästä Mona-takista nyt koko XXL eli 50/52, eikä ole edes mitenkään reilu. Suosittelen siis tsekkaamaan mittataulukkoa, jos MUOTO-tuotteet kiinnostaa, niin osuu varmemmin sopiva kuin mihinkään kokonumeroon luottamalla. Tai no, sehän on toki järkevää aina vaatteita netistä tilatessa. Nämä kokomerkinnät kun tosiaan vaihtelevat melkolailla merkeittäin. 

Neulomo muuten tarjoaa tästä mallistosta lokakuun loppuun saakka -10% alennuksen Weecosissa koodilla NEULOMOMUOTO. 

legginssit – H&M Mama / pusero – Junarose (saatu) / neuletakki – Neulomo (saatu) / kengät – Wonders / korvikset – Uhana Design

Vähän kyllä tuntui synkältä tämän päiväinen kokomusta asu, mutta yritin edes yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja. Keinonahkan kevyt kiilto ja puseron pliseeraukset tuovat edes hieman erottuvutta kaulasta nilkkoihin yltävään mustuuteen. Ja tutusti punaiset kengät pelastavat jälleen.

Pliseeraukset jatkavat vahvaa suorittamista vaatekaapissani. Tämä pusero löytyy Junaroselta.

Tällaisia ankeahkoja työhuoneen seinää vasten otettuja asukuvia sitä varmaan joudutaan talvella tosiaan kestämään. Toki Yritän saada kuvailtua välillä miljöössäkin, mutta varmaan kuitenkin mieluummin asukuvia tylsällä taustalla kuin ei juurikaan asukuvia, eikö?

-Postauksen pusero ja neuletakki saatu-


3 Comments
 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa löytyy muutama Neulomon vaate, ja oon kyllä tykännyt! Tuota MUOTOa multa ei vielö löydy. Tosi kivan näköinen asu! Ja tuo takki on kyllä varmasti hyvä luottovaate! Käy monen kanssa 🙂

 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttää hyvältä tuo huitula! 🤗 Sain itse asiassa saman, mutta päälle se on päätynyt vasta kerran. On kyllä miellyttävää matskua, jotenkin ihanan ohutta. Mulla siitäkin koko 3XL ja ei tosiaan mitenkään reilua kokoa! Hartialinja on myös vähän hassu, kun valahtaa (tarkoituksella varmasti), eli tästä tuskin supersuosikkia mulle tulee.

 • Elluriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvin antaa ilmettä tuollainen eri pintojen yhdistely. Heti on mielenkiintoisemman näköinen. Eikä tuohonkaan muuta tarvita kuin nuo punaiset popot piristämään.

Post A Comment