Pystyraita hoikentaa, vai miten se meni?

”Pystyraidat hoikentaa”, kuuluu ikiaikainen mantra ja vaakaraitaa puolestaan pelätään, kun se kuulema niin hirmuisesti leventää. 

paitapusero – KappAhl XLNT / mammasukkikset – H&M Mama / kengät – Betty London / korvikset – Aarikka (saatu)

Itselläni on tähän saakka ollut kaapissa vain vaakaraitaa, mutta tänään asiaa tuli muutos. En ostanut tätä KappAhlin XLNT-malliston puseroa kapeampi siluetti mielessäni. Minulla vaan tuli se päällä raikas ja dynaaminen olo.

Peilistä katsoi sellainen aikaansaava ammattilainen. Yhtään en kyllä tiedä, että minkä alan ammattilainen, mutta hyvä fiilis kuitenkin monella tapaa. Aivan loistava syy kiikuttaa vaate kassalle. 

Aikaansaava ammattilainen suuntasikin paitakaupoilta suoraan töihin ja olen tänään viettänyt ensimmäisen hieman pidemmän päivän täällä työhuoneella. Vitsit miten paljon sutjakkaammin sujuukin kuvankäsittely ja laskujen kirjoittaminen täällä kuin kotona. Vai tämä paitako sen reippauden olon aiheutti?

Ei hätää, en aio mihinkään ihmisten ilmoille tälleen pelkällä paidalla ja sukkahousuilla. Oli vaan pakko saada pusero heti kuvattua. Hieman housumaisempaa alaosaa tuo kaipaa, etenkin kun sivuilla on melko pitkät halkiot. 

Jos tämä 100% viskoosia oleva paitapusero kiinnostaa, niin se löytyy verkkokaupassa TÄSTÄ. Minulla on päällä koko XL.

Ja mitä näihin raitahommiin tulee, niin TÄÄLLÄ lisää aiheesta.

Itse kuittaisin ikuiset raitalässytykset niin, että aivan hiton se ja sama. Perse ei kapene tai levene tippaakaan olipa raidat miten päin tahansa. Oma fiilis ratkaisee voiko jotain päällen pukea. 


17 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huonoja kuvia. Liian valkoinen tausta paidasta tulee häiritsevän elävä. Kyllä tuo pystyraita muuten toimi, kroppa näyttää pienemmältä ja pää tosin isommalta.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No voi että, kun en nyt onnistunut ottamaan just sua miellyttäviä kuvia. 😀

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei se haittaa, ei kaikessa voi olla hyvä. Kuvaaminen on kuitenkin kiva harrastus ja voi pitää muista kolttosista poissa.

    • Kaikki muut lyttyyn paitsi minä ite
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Ai että sain hyvät naurut tämän vierailijan kommenteista! Ja tarkennettakoon vielä, että nauroin nimenomaan kirjoittajalle, en kommenttien kohteelle! 😀 Tässä on oikein malliesimerkki huippuunsa hiotusta loukkauksesta, joka muka-nasevasti naamioidaan rakentavan kritiikin tai puolikehun viittaan. Yrityksestä hyvä kymmenen, mutta en jaksa uskoa Veeran tälle korvaansa lotkauttavan. Kiitti kuitenkin omasta puolestani päivän nauruista, ja toivotan positiivisempaa viikon jatkoa! 😀

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Musta tällainen ei oo ihan asiallinen vastaus kritiikkiin valokuvaajalta. Jos tilaan valokuvaajalta työn ja kerron asiakkaana että ei tullut hyviä kuvia ja vastaus on tuo niin huh! Okeiokei, tässä kyseessä ei todellakaan ole sama asia, kun kuvat on otettu blogia varten, mutta silti Veeran vastauskommentit on usein tällaisia aivan ihmeellisiä… Mikset voinut vastata esimerkiksi että kiitos mielipiteestäsi, mutta mielestäni ne ovat tarpeeksi onnistuneita blogin kuviksi tai että en nyt voinut ottaa muullakaan taustalla kuvia kuin toimistossani.

    • Vierailija
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Ja jos joku perustelee sitä siten, että ”typerään” palautteeseen tai kysymykseen saa vastata takaisin samalla mitalla, niin voin kertoa, että mikäli minä toimisin työssäni sosiaalialalla niin, saisin aika nopeasti potkut. Mikä pätee aika moneen asiakaspalveluammattiin, esim. kaupan kassoihin. Jännästi vaan bloggaajat uskaltavat olla jopa törkeitä lukijoitaan kohtaan.

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      No harvemmin ne blogiin tulevat negatiiviset kommentit koskee mitään samanlaista ns. asiakaspalveluasiaa, kuin vaikka sun sosiaalialan töissä. Blogien ”asiakkaiden” eli lukijoiden paras vaikutuskeino on olla lukematta niitä blogeja missä ei sisältö ja kirjoittaja miellytä, mikään ”oot ruma ja sun kirjoitukset ja kuvat on huonoja” -tyylinen palaute ja muu typerä önnönnöö, ei vie mihinkään. Sillä vaikka kuinka ajattelette, että bloggaaja on ”asiakaspalvelija”, niin silti tätä kirjoitetaan usein pitkälti omista lähtökohdista, ja ne seuraa jotka tykkää. Ei niin, että muutan tyyliäni tai tekemisiäni sen mukaan miten joku kommentoi. Se, joka ei pidä, pysyy poissa. Simple as that. Että tää on kuitenkin aika monelta kohtaa eri juttu kuin kaupankassa tai muu vastaava asiakaspalvelutyö. Ei tässä ole edes tavoitteena miellyttää kaikkia. 

     • Vierailija
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Bloggaajien vastaus on aina tämä että ”älä sitten lue jos ei miellytä!” Mistäköhän johtuu, että muut pienyrittäjät eivät vastaa arvostelijoille, että ”älä sitten käytä tuotettani jos ei miellytä!”. Kyllähän tällainen yrittäjä leimattaisiin nopeasti k*sipääksi ja ihmiset todella äänestäisivät jaloillaan. Kyse ei ole siitä, onko yrittäjän/bloggaajan syytä muuttaa tyyliään tai tekemistään jonkun sanomisten vuoksi. Usein syytä sellaiseen ei ole. Kyse on palautteeseen vastaamisesta. Sama omassa työssäni, minä tiedän että yleensä olen tehnyt työni hyvin, vaikka asiakas valittaa, enkä aio muuttaa toimintatapaani, mutta minun täytyy huomioida asiakkaan palaute.

      Minä en ymmärrä eroa siinä, ollako bloggaaja vai joku muu pienyrittäjä ja miten yrittäjänä on syytä vastata asiakkaiden palautteeseen vaikka se ei aina mukavaa olisikaan. Minä käsitän tämän nyt niin, että olet muissakin töissäsi samanlainen kuin bloggaajana ja mikäli tilaisin sinulta työn, johon en ole tyytyväinen, ratkaisusi olisi että minun ei kannata käyttää jatkossa palveluitasi. Postauksiesi valossa tällainen on outoa toimintaa, kun olet toivonut että sinulla töitä riittää seuraaviksikin kuukauksiksi, mutta olet kuitenkin valmis luopumaan asiakkaistasi.

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      No, palautteesi on nyt huomioitu. 

     • Vierailija
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Onneksi en ole sosiaalipalveluita käyttävä asiakas. Sun kommenttien perusteella olisi varmaan kamalaa olla sun asiakas. Blogeja selatessani en todellakaan koe olevani kirjoittajan palveltavana, mikäli en osta tai tilaa blogin kautta mitään. Asiakaspalvelusuhteessa asiakas on oikeassa ja hän odottaa monesti oikeutetusti tulevansa palvelluksi. Blogit tarjoaa inspiraatiota, neuvoja, näkökantoja, uutisia yms. Niistä voi valita sen mistä tykkää ja jättää klikkaamatta jos ei tykkää. Veeran blogi on minusta ihana. Sinusta nähtävästi ei. Mitä sä täällä sitten hengailet?!

    • Vierailija
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Samaa minäkin olen ihmetellyt. Bloggaajalta tulee heti ”vedinpä tosta sun kommentista herneet nenään”- tyylinen kommentti. Ei minua ainakaan saisi hänen asiakkaakseen; pelkäisin varmaan vellit housussa, jos erehtyisin kommentoimaan tuotoksia millään tavalla. 😀

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Ja se on oikeasti jännä miten kaikki aina tulkitaan ”herneiden nenään vetämiseksi”, jos ei vastaus ole ”kiitos mielipiteestäsi ja kukkia ja haleja ja kivakiva”. Fiilis urpojen kommenttien kohdalla on useimmiten vaan, että ”hohhoi, miten joku jaksaa…”. 

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     No tuota, jos mun valokuvauasiakas olisi tyytymätön mun ottamiin kuviin, niin se olisi pikkuisen eri asia kuin se, että jotakuta ei miellytä joku asukuva mun blogissa. Ja mitä näihin blogikommentteihin vastaamiseen tulee, niin mä en yhtään tiedä miksi mun pitäisi kiitellä mielipiteestä, kun joku kommentoi et ”pääsi näyttää isolta” tai jotain muuta yhtä tyhjänpäiväistä ja typerää. 

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kivat kuvat! Akuutti himo tuli tuohon paitaan, tosi hyvä malli 🙂

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva paita, luulin ensin että Marimekkoa. Alaosakin näyttää kuvissa hyvältä, en heti tajunnut että sukkikset😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paita näyttää kivalta! ☺️
  Olipa jotenkin ikävä lukea noita ”kriittisiä” kommentteja tämmösen kivan paitapostauksen jälkeen Ensin katsoo sun nättiä hymyilevää nassua ja sit tulee tollasia mölinöitä… Tämä ei ole mikään valitus tai ”asiakaspalaute”, mutta jotenkin jo tuntuu, että toivoisin, että bloggaajat lopettaisivat kokonaan tuollaisten ilkeiden ja saivartelevien kommenttien julkaisemisen. Etteivät nämä tolvanat saisi palstatilaa ollenkaan…

 • Ämmänläntä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan samaa mieltä, ei palstatilaa näille negatiiveille. Perustakoon oman palstan ja tapelkoon siellä.

Post A Comment