Miksi ostin satasen housut, vaikka ne on kamalat?

Ostin satasen maksaneet housut vaikka ne on yhdestä kohtaa tavallaan aika kamalat. Yhtä aikaa aivan sikaihanat, mutta yksi asia niissä silti hirvittää. 

 

housut – AR by Anna Ruohonen / pusero – Lindex / kengät – Betty London / korvikset – Pramea (saatu)

Törmäsin näisin AR by Anna Ruohosen viskooikreppihousuihin viikonloppuna I Love Me -messuilla. Ihastuin housujen materiaaliin ja niiden mahtavan korkeaan vyötäröön. Housujen normaalihinta on siis 215 €, mutta olivat nyt messutarjouksessa tasan satasen. Ihan jo sopiva hinta alusta loppuun saakka kotimaassa valmistetusta iättömästä vaatteesta.

AR by Anna Ruohonen malliston kokoskaala on S-XXL. Nämä omat housuni ovat kokoa XL ja käytän siis pitkälti numerokokoa 48. Tässä siis yksi merkkivinkki kotimaisia vaatteita kaipaaville! Mallistossa yksinkertaisia, mukavia ja ajattomia perusvaatteita.

Pöksyt ovat joustavaa viskoositrikoota, joka on kuitenkin mukavuuden ohella myös todella siistin näköistä. Näin siis heti mielessäni, että tässä on ne virallisempaa vaatetusta kaipaavien työkeikkojen housut. Välillä tulee vastaan tilanteita, että olen kaivannut kaapistani löytyvän jotain tummien suorien housujen tapaista.

Kuvaushommissa kuitenkin mukavuus ihan ykkösjuttu, joten suurin osa ulkonäöltään sopivista housuista ei ole täyttänyt mukavuuskriteereitäni. Olen siis yleensä esim. hautajaisia kuvatessa pukeutunut mekkoon, mutta useamman keran kyllä kaivannut hommaan sopivia housuja. 

Materiaali siis ihanaa, ovat siistin näköiset, vyötärö on plussaomenalle riittävän korkea, niin mikä siis mättää?

No lahkeet!! Mä olen ihan paineessa, että mitä kenkiä näiden kanssa voi muka käyttää?? Kun mulle kauhistuttavin asia pukeutumisessa on siis tuollainen tilanne, että tuollainen suora lahje laskeutuu kenkien päälle peittäen ne näkyvistä. Eilen kiskaisin kiireessä sitten vaan eteisessä lojuvat nilkkurit jalkaan ja ihan hukkaanhan ne noiden lahkeiden kanssa menee. Näyttää niin tylsältä! Mutta korkkareiden kanssa veikkaisin housujen olevan todella buenot.

Asiallahan ei siis ole väliä just niissä duunitilanteissa, kun koitan olla vaan huomaamaton. Mutta, kun näitä housuja olisi kyllä kiva pitää muutenkin, etteivät vain valokuvaajan työvaatteksi jäisi. Mutta omassa ns. arkikäytössä housujen profiili tuntuu ainakin näin alkuun aika vieraalta. Samaan aikaan suora lahje tuntuu myös aika raikkaalta, kun ei ole sellaista juurikaan ikinä käyttänyt. Ehkä mä pääsen tästä ns. tätihousukammostani vielä yli. 

Eli ihanat ovat, mutta samaan aikaan myös ihan kamalat! 😀


11 Comments
  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hmm, ehkä noita vois käärästä tarpeen mukaan hiukan lyhyemmäksi ja hakaneulalla rullaus kiinni?

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lyhennä! Tee niistä vajaamittaset.

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    lahkeiden pituus aivan oikea noin siistille suorille housuille 🙂

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Korkkareiden kanssa varmaan tosi hyvät! Olisi kiva jos laittaisit kuvan missä korot🙂

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kamppailen saman asian kanssa mun unelmahaalarin kanssa! Haalaria metsästettiin monet nettikaupat kun Ratsulasta oli jo loppu koot. Lopulta Hilfigerin haalari löytyi oikeassa koossa mutta parin käyttökerran jälkeen juurikin Noi lahkeet on jääneet mietityttämään pahasti 😀 Avokkaat on best mutta talven tullen ei haluaisi palelluttaa varpaitaan

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Laita lahje bootsien varren sisään.

  • Ma Tilda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tunnen tuskasi! Tässä on niin pitkään käytetty slimmejä housuja, jegginsejä, vajaamittaisia jne, että suorat ja bootcutit tuottaa todella ongelmia kenkien suhteen. Tuntuu, että kivat kengät menee ihan hukkaan ja lookista tulee vanhanaikainen tai tätimäinen, jos lahkeet laittaa nilkkurin varren päälle. Ei niitä lahkeitakaan voi sinne varren sisään tunkea… Varrettomat, ehkä matalat avokkaat, tennarityyppisetkin voisivat olla se paras ratkaisu, mutta kun sää sanoo muuta… Että kerropa, kun ratkaisun keksit!

  • Ei-leen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lahkeet ovat juuri sopivan mittaiset, älä missään nimessä lyhennä lopullisesti vaan tarpeen vaatiessa ja tilanteen mukaan lyhennä hakaneulalla tai harsien, jos siltä tuntuu. Mutta olen samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa, että korot ovat se ”näyttävä” juttu, joka saa huomion kenkiisi. Korkeat korot pistävät esiin aina. Mielestäni nuo seuraavan postauksen räväkät punaiset tolppakorot olisivat aika hyvä arkikengät, hautajaisiin sitten vain ehkä hillitympää väriä. Juhlavammaksi ne muuttuvat, jos lahkeesta pilkistää piikkikorot. Ja vaikkapa terävät kärjet. Entä miten olisi kukka- tai leopardisaappaat, sinullahan varmaan löytyy sellaisia. Ne eivät jää huomaamatta lahkeen pituudesta huolimatta.

  • lelita
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siistit suorat housut, hyvä valinta, toimiva asu.

  • villasukka-81
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    punainen mekko on aivan ihana ! kumpa itsekin uskaltaisin pukeutua noin !

  • Lindrsin
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi olla, että tänä vuonna pikkujoulut jää välistä kun muut menot ajoittuisi samalle viikonlopulle

    Mutta suosikkini oli ehdottomasti:
    1. Kukkapaita ja punaiset housut

Post A Comment