Mekon kanssa sukkisten sijaan ”nahkahousut”

Käsi ylös kaikki jotka muistaa ysäriltä housujen päälle puetut hameet! Itse muistan ainakin yhdistelmän isän leveälahkeiset vihkipuvun housut vm -79 ja siinä päällä siniharmaa henkkamaukan trikoominihame.  Myös sellaiset tuulipukukankaiset ja suorat polvimittaiset hameet yhdistettynä housuihin tuntuvat kovin tutulta. Kyseistä muotivillitystä ajatellessa mieleen nousee tosi paljon kuvia TikTakista. 😀

Ja nyt housuja ja helmoja yhdistellään jälleen! Kapealinjaisten hameiden sijaan farkkujen, nahkahousujen ja muiden pöksyjen päällä toimii kuitenkin mieluummin kepeät ja liehuvahelmaiset mekot. Itse yhdistin lauantaina I Love Me -messuille suunnatessani Junarosen punasävyiseen kukkamekkoon keinonahkaleggarit. Ja tykkäsin asusta kovasti!

Sukkahousujen vaihtaminen nahkapöksyihin teki tyttömäisestä mekosta paljon rokimman. Sama mekko sukkahousujen kanssa puettuna TÄÄLLÄ.

Tykkään etenkin tuosta, että housut eivät ole tiukat ja pintaanuolevat, vaan jäävät just kivasti ruttuun. Näihin jotenkin sopii polvipussit. 

Wondersin nilkkurit ovat olleet käytössä just niin mukavat kuin osasin avokkaiden perusteella odottaakin. Korko on just sopiva koko päivän mittaiseen tallustamiseen.

housut – H&M Mama / mekko – Junarose (saatu) / takki – KappAhl XLNT (saatu) / kengät – Wonders / laukku – Tiger of Sweden / korvikset – Aarikka (saatu)

Onko muuten hieman ihanaa, kun pitkästä aikaa oli joku muu ottamassa asukuvat eikä tarvinnut hoitaa hommaa itse jalustan kanssa. Onneksi seuraavat treffit Iinan kanssa on jo perjantaina! Täytyy siis selkeesti laittaa silloin jotain kivaa päälle, kun on kuvaaja saatavilla. 😀

 


Tags:
6 Comments
  • Senja L.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahaa, minä muistan hameet housujen päällä! Mulla oli teininä festareilla sellanen tosi nätti hame päällä, ja muodin mukaan tietysti housut siellä alla. Silloin se näytti mielestäni tosi hienolta, mutta nyt kun ajattelen sitä asua, niin ihan hirveähän se oli. Pilasin nätin hameen housuilla. En kyllä enää laittaisi housuja hameen kanssa. Mutta tuo sin asu on todella tyylikäs 🙂

  • Sohovaperna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kukkapaita ja punaiset housut. Nro 1. Ne ovat mielestäni itselleni sopivimmat.
    Pikkujouluvuorot teen töitä. Ehkäpä sitten muiden juhlien jälkeen pidän omat juhlat ja pukeudun noihin kauniisiin vaatteisiin.

  • Anniniinii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punainen mekko ☺️ tulee itse yhdistettyä mustaa ja punaista pikkujoulukaudella 👌🏼 ja punahuulet on must 💋💄

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punainen villakangastakki Kappahlilta on niin paras. Olen vuosia etsinyt ja nyt lähdin heti ostamaan, kun näin sulla. Lisäksi mukaan tarttui oranssi kevytuntsikka. Ihanaa, kun olivat sielläkin tajunneet, että pyöreys ja tylsyys ei kulje käsi kädessä. Tämä sun blogi on mulle arjen virkistys. Lisäksi voin suoraa kopsata rintsikoita lukuunottamatta kootkin. Kiitos ja hyvää jatkoa😍.

  • Sussi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Numero 1 on todella kaunis kokonaisuus. Istuu hyvin ja värit ihanat.❤️👍

  • Muffe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä oot upee!

    3. on suosikkini sun päällä 🙂 Ite en osaa oikein mekkoja käyttää. Mulla ei ole tänä vuonna mitään fiinimpiä pikkujouluja, vain semmoset kaveriporukan ja sinne laitan mustat farkut ja leopardi-puseron. Ja punasta huulipunaa 🙂

Post A Comment