Arkikuva 36/52 – Pitkän päivän ilta

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Tiukasti aikataulutetussa päivässä hermo kiristyi heti alkuunsa, kun Mannerheimintien tietöiden vuoksi bussi oli 20 minsaa myöhässä. Loppupäivän hihkuinkin ilosta joka kerta, kun kelloon katsoessa huomasin juoksevani kaupunkia ympäri suurin piirtein aikataulussa. 

Aikataulussa kuin ihmeen kaupalla pysymisen lisäksi tänään on ilahduttanut mm. kivat lounastreffit ja muutama ihana vaatelöytö. Olen myös pitkin päivää monta kertaa ehtinyt miettiä, miten kivoja duuneja saan tälläkin viikolla tehdä. Esimerkiksi illalla vetämäni Olympus-koulutus sai taas ihan hurjan hyvälle tuulelle. On niin siistiä, kun huomaa pystyvänsä siirtämään tietoja ja taitoja toisille. 

Ja just nyt mua ilahduttaa ihan hirmuisesti tämä pieni rauhoittumisen hetki. Omena-hotellin sänky on mukava ja televisossa Hotakainen, Kyrö & kumppanit kertovat hauskoja juttuja. Minä rentoudun kosteuttava naamio kasvoillani Manet’n kuuluisien pikniktyyppien vartioidessa iltaani tutusti ja turvallisesti kuten joka aina Ompussa yöpyessä. 

Vielä pitäisi hieman valmistautua huomisaamun puhujakeikkaan, mutta pakko katsoa eka Todella upeeta!

 


Tags:
6 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos Veera tämän Olympus-koulutuksesta, ihan mahtava ilta! Inspiroivaa ja ennen kaikkea opittiin paljon. Sinulla on hieno taito avata kameran ja kuvaamisen saloja selkokielellä!

    Kaunista loppusyksyä!

  • Pirkko / Meriharakka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punaiset housut ovat minunkin mielestäni fiksu idea! Kesäcaprit minulla onkin punaisina, mutta talveen en ole niitä vielä osannut sijoittaa. Pikkujouluihinkin päädyn varmaan mustaan samettimekkoon, viimevuotiseen 🙂 – tai sitten voisi räväyttää ja kopioida asusi nro 1.

  • Katja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punainainen mekko. 😍 En myöskään ensimmäisenä olisi sellaiseen innostunut, mutta kuinka upealta sie ja mekko näytätte yhessä. 😘

  • Emmi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    2. Hopea paita ja fishtailhame ehdottomasti, pitää varmasti mennä ne testaamaan myös itse! Omiin pikkujouluihin luultavasti liiankin tuttua mustaa jollei löydy kaupoilta joku ylläjä 😉

  • Tiivi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    3. Punainen mekko on toooosi hot!
    Itsellä vaan pikkumustaa suunnitelmissa. Höystän ehkä liialla glitterillä muuten tylsää mekkoani.

  • Maiju
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punainen mekko, ehdoton! Ottaisin itsekin, kiva nähdä samaa kokoluokkaa olevan (sinä) päällä!
    Mulla ei tänä vuonna ole yksiäkään pikkujouluja ohjelmassa, sairaslomalla kun olen kummankin käden leikkauksen vuoksi 😔

Post A Comment