Maailman tylsin asu?

Monesti tulee ajateltua, että farkut, t-paita ja neuletakki on tylsintä mitä voi päällen laittaa. Sitten joku aamu laiskana vetääkin just kyseisen yhdistelmän päälleen ja toteaa, että turhaan oon näitä kamppeita mielessäni parjannut.

Kun päällä on lempifarkut, täydellinen perus t-paita, pehmoinen neule ja kokonaisuuden koristelee näyttävillä korviksilla ja sopivilla kengillä, niin eihän olo voi pukeutumisen puolesta olla muuta kuin loistava. 

Tämä arkinen perussetti siis viime viikolta, kun syksy tuntui vielä aurinkoiselta ja ihanalta. Tällä viikolla on jo saanut unohtaa bomberin naulakkoon ja kiskoa päälleen talvisemman takin. Aurinkolasejakaan en ole enää kaivannut.

farkut – Junarose  (saatu) / bomber – KappAhl (Saatu)  t-paita -Kude Design (saatu) / neuletakki – Ellos / kengät – Betty London / korvikset – Mine Güngör

Arkinen perusasu on mitä loistavin näyttämö upeille ja silmään pistäville koruille. Sitä nämä Mine Güngörin isot Kukka toteemi -korvikset todellakin ovat. Ostin ne reilun viikon takaisilta I Love Me -messuilta ja valinta kaikkien huikeiden vaihtoehtojen välillä oli todella vaikeata.

Samat Kukka Toteemit kiinnostivat minua myös esimerkiksi punaisina, mutta päädyin nyt kerrankin vähän hillitympään väriin, kun korvakorujen malli on on jo niin näyttävä.  Mine Güngorin persoonallisia kalua- ja korvakoruja voi ostaa mm. Weecosilta.  Ihan huikeita joululahjoja esim. lähipiirin korvisfriikeille!

Tiiättekö mikä on mahtavaa? Mulla on oikeesti viikonloppu vapaata! Tarkoittaa siis sitä, että saan ihan rauhassa potea flunssaani. Hiphei! 😀


Tags:
10 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet joka asussa hyvännäkönen

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mutta mikä on tuo hieno huulipuna??

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minusta tuo näyttää nalle puhin nasulta, muuta puutu kuin poikittaisraidat

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, sillä taiskin Nasulla aina olla just Farkut ja bomberi!

 • Alina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lopussa lienee tarkoitus ollut sanoa Mine Grungorin kaula-ja korvakoruja, mutta kivan mielleyhtymän säin tuosta kalua- sanastakin… 🙈 Mä oon todennut, ettei pyörää tarvitse keksiä uudelleen ja okenkin hyväksynyt yksinkertaisilta tuntuvien asujen kauneuden 😊

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nooo, kaulat, kalut mitä näitä nyt on! 😂
   Pitänee korjata.
   Ja joo, kyllähän minäkin pidän yksinkertaisista asuista, kuten simppeleistä neulemekoista ym. Jotenkin vaan tähän farkut ja neule yhdistelmään liittyy mun päässä sellainen tunne siitä, ettei ole yhtään jaksanut ja viitsinyt. Ja siis ihan omasta pukeutumisesta puhun. En siis muiden kohdalla ajattele etteivät ole jaksaneet ja viitsineet. Mut itselle siinä on jotenkin sellainen väsyneen aamun tunnelma.

 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis WOW nuo korvikset! 😍

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva blogi !!! Kiitos.

Post A Comment