13 kiehtovaa kalenteria joulun odotukseen

Mä en ole juuri lainkaan jouluihminen. Se on ihan kiva se aatto ja joulupäivä. Tykkään koristella kuusen, syödä hyvin ja maata seuraavan päivän lahjakirja kädessä ja toinen käsi konvehtirasiassa. Mutta en yhtään jaksais sitä, että kaupat on jo nyt täynnä joulukrääsää ja pian kaikkialla soi kulkuset. Eli sellanen 24-48 tuntia joulua vuodessa riittäis mulle. Sen pari kuukautta kestävän etukäteishössötyksen yritän itse skipata kokonaan. Asialta tosin on aika hankala kokonaan välttyä.

Yksi on kuitenkin poikkeus, sillä rakastan joulukalentereita. Joulukuu on kokonaisuudessaan meidän perheessä ollut aika juhlantäyteinen, koska minun lisäkseni myös vanhempani viettävät syntymäpäiviään tuolloin. Niinpä joulukuu on aina ollut itselle enemmänkin synttärikuukausi, ja siksi niin kiva, kuin varsinaisesti innokasta joulun odotusta. Mutta joka tapauksessa, joulukuuhun kuuluu joulukalenteri tai jopa useampi.

Edelleen ostan joka vuosi itselleni ainakin jonkun söpön suklaakalenterin. Viime vuonna se taisi olla Hello Kitty ja edellisenä My Little Pony. Mutta totuushan on, että muutaman euron kalentereiden suklaa ei juuri maullaan hurmaa. Selasinkin tässä kipeänä sohvalla maatessa mitä kaikkia astetta ilahduttavampia kalentereita olisi tarjolla ja keräsin omasta mielestäni kiinnostavimmat tähän postaukseen.

 

Kauneutta ja kosmetiikkaa

1. Lumene Nordic Beauty Advent Calendar, 86,90 €. Jos raskisin laittaa joulukalenteriin lähes satasen, niin tämä olisi kyllä valintani. Lumenen kalenteri sisältää niin ihonhoituotteita, meikkejä kuin kynsilakkojakin

2. Asos Grooming Calendar, 74,32 €. Miesten iho ja hiukset mielessä täytetty kalenteri sisältää tuotteita useilta eri merkeiltä.

3. The Bearded Man Company – Beard Oil Calendar, 52,10 €. Tämä partaöljyjä sisältävä kalenteri sopisi loistavasti omalle karvanaamalleni. Öljyttyä partaa on ilo silitellä ja nuuhkia.

4. NYX Lippie Countdown, 65,50 €. Huulipunafriikin unelmakalenteri! Eli sopis just mulle. 

5.  Essence kosmetiikkakalenteri, 25,00 €. Budjettiystävällinen kosmetiikkakalenteri sisältää meikkituotteiden lisäksi mm. hiustarvikkeita.

6. House Of Fraser Beauty Advent Calendar, 22,50 €. Jos ei ole erityisesti merkkien perään, niin tässä edullinen vaihtoehto meikkikalenterille.

7. Dermosil kosmetiikkakalenteri, 40,00 €. Dermosil lähti ensimmäistä kertaa mukaan joulukalenterimarkkinoille. Luukuista löytyy tuttujen ihonhoito- ja meikkituotteiden lisäksi myös uusia tuotteita.

 

Odota joulua herkutellen

1. English Tea Shop Teejoulukalenteri, 14,95 €. Keep calm and drink tea. Kietoudu vilttiin ja ota rennosti, kyllä se joulu tulee hössöttämättäkin.

2. Lakrids by Johan Bülow herkkukalenteri, 39,00 €. Lakritsia ja suklaata herkkusuille.

3. Nordqvist Teekalenteri, 7,50 €. Edullisempi vaihtoehto teen ystäville.

4. Karl Fazer Suklaajoulukalenteri, n. 7 €. Miksi tosiaan syödä sitä pahaa peruskalenterisuklaata, kun laatuakin on tarjolla?

5. To Ølekalender Olutjoulukalenteri, 121,00 €. Tämähän se olis ihan hitti meidän taloudessa. Kotimaisen version olutjoulukalenterista tarjoaa puolestaan Olutkauppa Pien.

6. Master of Malt Viskijoulukalenteri, 174,45 €. Jos ei oo rahasta puutetta, niin Master of Maltilta löytyy viskijoulukalenterin lisäksi omat joulukuun herkkupaketit myös rommin ja ginin ystäville. 


4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkään en ole jouluihminen. Hain tosin kuusen sisälle jo viime kuussa, että ehtii sopeutua.

 • satul
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olisin jouluihminen mutta mulle käy aina niin että huomaan että on joulu ja koristeet on edelleen kaapissa 😀

  Pakko kommentoida ja kiittää kalenterivinkeistä. Itse satuin Helsingin Sokokselle kun siellä oli kaikki kosmetiikka tarjouksessa ja Lumenen kalenteri lähti mukaan koska kotimaista pitää tukea! Mutta oli pakko ostaa miehelle olutjoulukalenteri, en edes tiennyt että sellaisia on 🙂

 • Lennipenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkään en ole jouluihminen, mutta nämä joulukalenterivinkit tulivat tarpeeseen. En harrasta aikuisena niitä pahanmakuisia suklaakalentereita, mutta kosmetiikkakalenterit kiinnostavat.

 • gia ruou martell
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  It tastes like Scotch but there’s something different about it. After drinking it I realized it’s a blend, for the grain element is married flawlessly into it. Full bodied and pleasant, 51.4% but you wouldn’t tell that from the nose or undiluted taste. Add a bit of water and it will release some aromas that weren’t there before. 
  I admit, I approached this one with skepticism, ”yeah Japanese, what do they know” and I was thought a lesson: Japanese can turn anything into art.

  This one is really special, even if it’s sold in 500ml bottles.

Post A Comment