Pinkit puput ja kimallusmekko kurkistusaukolla

Asia johon en tunnu koskaan pukeutumisessa kyllästyvän, on mustat asut ripauksella pinkkiä. Voin aina hetkeksi yhdistelmän unohtaa, mutta sitten kun taas kiskon mustaa ja pinkkiä päälleni, rakastun uudelleen. Pinkit kengät, korvikset, laukku ja huulet tekevät tässäkin mustan mekon ja sukkisten kokonaisuudesta pirteän ja elävän. 

mekko – Junarose (saatu ) / kengät – Minna Parikka / clutch – Marimekko / korvikset – Aarikka

Oikeasti mun tukka oli taas koko päivän tutulla tylsällä pikkumyy -nutturalla, mutta näytti hetkellisesti kivalta tää auki oleva takkukasa, että otin kuvat näin. Voi kunpa mun kärsivällisyys riittäisi ihan oikeasti pitää näitä hiuksia enemmän auki! 

Tämä Junarosen hopealangalla maustettu trikoomekko on tainnut olla päälläni nyt jo neljä päivää putkeen. Selkeää talven lempivaatepotentiaalia siis. Bling blingiä on juuri sopivasti, ettei tunnu  liian kimaltavalta arkeen, mutta asusteita päivittämällä tälläkin koltulla menisi helposti myös juhliin.

Ja selän kaunis aukko tuo mekkoon kivaa keveyttä. Oma mekkoni on mallikappale, myyntiin tulleessa versiossa takana on pieni halkio noin ison aukon sijaan.

Jes, mun flunssa alkaa vihdoin olla selätetty! Se tarkoittaa sitä, että pääsen viikonloppuna matkaamaan kotikonnuille perhettä näkemään. Ihanaa päästä pitkästä aikaa halimaan äitiä, isiä, mummia, tätitettäviä ja isotäitettäviä. Muistan kuinka lapsena en halunnut, että mua niitetään tädiksi. (Olin siis 7 vuotias, kun ensimmäinen siskojeni lapsista syntyi) Mutta nyt mun mielestä isotäti on ehkä coolein titteli mitä mulla on koskaan ollut! 


Tags:
8 Comments
 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tyylikäs mekko! Just sopivan rento, mutta pienellä bling blingillä maustettuna!

 • Ananasaika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana! Saattaisin pitää enemmän niskan pienestä halkiosta, täytyypä etsiskellä. Muistatko, onko tuotemerkki laivoilla myynnissä? Missä ihmeessä olen tuon nähnyt?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Juu, Junarosea on myynnissä Viking Linella!

 • Ei-Leen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  En voi olla ihastelematta leninkiäsi: sehän on lähes identtinen kuin oma Korsini: https://eedenista-itamaille.blogspot.fi/2017/01/uusivuosi-toolonrannassa.html 🙂

  Musta on ollut mielessä minullakin, vaikka yleensä olen aika värikäs.

 • ElinaK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Onko tuo mekko jo myynnissä? Etsiskelin sitä netistä mutta en löytänyt…

 • Blackie Rose
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei! Muistelen lukeneeni blogiasi joskus vuosia sitten ja nyt löysin sen uudestaan <3 Oletko harkinnut lataavasi kuvat vähän pienempinä, silloin ne latautuisivat nopeammin ja blogin luettavuus paranisi. Asukuvat ovat mielestäni tyyliblogien suola, mutta kuvia yksittäisestä asukokonaisuudesta voisi olla vähemmän, vaikka toki on kiva nähdä kaikki kivat pienet yksityiskohdat 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Kuvien määrää en halua vähentää.  Kuvat ovat postauksessa myös tekstin rytmittämisen vuoksi, sillä en halua kovin pitkiä tekstimassoja. Ja toisaalta moni taas tykkää nimenomaan katsella kuvia. Pienempiä tiedostoja toki voin harkita. 

Post A Comment