Huikea hinta-laatu -suhde! 35 euron rintaliivit I-kuppikokoon saakka

Edelleenkään ei ole löytynyt suosikkimerkkini Prima Donnan liivien voittanutta. PD:n pari mallia (Madison ja Deauville) ovat ne joita multa pitää löytyä alusvaatelaatikosta koko ajan siitäkin huolimatta, että maksavat pirulaiset melkein satasen. Mutta ei vaan ole samaa 5/5 arvosanaa minulta saavia tukevia, mukavia ja kestäviä itselleni passeleita liivejä löytynyt, vaikka olen vuosien aikana testannut merkin ja mallin jos toisenkin.

Toki minä tykkään monen muunkin merkin liiveistä,  mutta eri syistä. Joitakin hepeneitä ostaa kivan ulkonäön vuoksi käytettäväksi silloin tällöin, jotkut liivit puolustavat huonommallakin yleisarvosanalla paikkaansa, koska sopivat juuri jonkin tietyn vaatteen alle. 

Nyt kuitenkin on löytynyt yksi liivi, jota voin lämpimästi suositella loistavan hinta-laatu -suhteensa vuoksi. Ainakin muutaman viikon käytön perusteella nämä pääsivät laajan rintsikkakokoelmani top 3 -listalle!

Nämä Marks & Spencerin toppaamattomat kaarituetut täyskuppiliivit maksavat Suomen M&S-myymälöissä 34,95 €. Meinasin lentää pyrstölleni nähdessäni hinnan. En muista montaakaan kertaa saaneeni minkäänlaisia rintsikoita noin edullisesti kotimaasta, muuta kuin joskus jostain superalesta. Ja tässä saa tuolle 35 eurolle todellakin vastinetta. 

Sain samat liivit kerman värisenä Marks & Spencerin pressitilaisuudesta aiemmin syksyllä ja tykästyin malliin siinä määrin, että kävin ostamassa nämä mustatkin. Eivät nämäkään niitä postauksen alussa mainitsemiani ikisuosikkiliivejäni vielä voita, mutta 35 € ja 90 € liivit nyt jo lähtökohtaisestikin painivat hieman eri sarjoissa, joten en sitä odottaisikaan. Mutta sen voin kyllä sanoa, että kaikista käyttämistäni, nämä M&S:n tissinkannattimet ovat perusliivien alle 50 € hintakategorian aatelia. 

En ole näitä nyt ehtinyt tietenkään käyttää vielä niin kauan, että olisin perillä kuinka kestävästä tuotteesta on kyse. Sen näkee vasta ajan kuluessa. Mutta ainakin istuvuus ja mukavuus on näissä todella kohdallaan ainakin omalla kohdallani. Ja ulkonäkökin arkiliiveiksi oikein kohdallaan. Nätit, muttei mitään ylimääräistä hörsötystä. Omassa koossani kiinnityshakasia on kolme kpl, kuvien mukaan kuppikokojen alkupäässä hakasia on kaksi. 

Tätä liiviä on olemassa kokoon UK H saakka, eli meikäläisittäin I-kuppiin. Itselläni näissä koko 38G eli tutummin 85H. Ja tätä mallia siis saatavilla ainakin Helsingin myymälästä. Mikäli on varma omasta koostaan, niin toki M&S:n brittiverkkokaupastakin pystyy tilaamaan. Itselläni ainakin menee tuo koko yksiin juurikin vaikka Prima Donnan liivikoon kanssa, joista käytössä sama 85H. 

My boobs approve! 


Tags:
13 Comments
 • Teetee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ostin itse nuo samat liivit vajaa vuosi sitten M&S: n alesta ja täytyy kyllä kompata. Ihan parhaat liivit!

 • Vaulis-46
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oletko kokeillut Lumingerie’n nettikauppaa? Ihania alusvaatteita, liivejä, bodyja, uima-asuja yms…Minulle ( koko 90M) tämä kauppa oli pelastus! Lähetin mitat ja kas! vastattiin heti! Antoivat vaihtoehtoja mistä valita, ja nyt olen tyytyväinen liivi – ja uimapukuasiakas! Tosin ei ihan halvemmasta päästä, mutta vertailun kestää! Usein myös tarjouksia..ja toimii Suomessa! Terveisin blogisilukija Vaula

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, mulla on useammatkin lumingeriesta ostetut ja saadut liivit. Monet täällä blogissakin näkyneet. Esim Gorseniaa ja Scantillya. Ne kuitenkin enemmän itselle sellaista hepeneosastoa kuin jokapäiväisen arjen käyttöliivejä. Monta merkkiä toki heidänkin valikoimista vielä kokeilematta. Esim Elomista olen kuullut paljon hyvää.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko näissä  aina valkoisissa seinissä joku kuvausteknillinen juju tai sattumaa, vai mikä on tuo pointti, tulee jotenkin sellainen surkea sairaalankliininen kylmä tunnelma hieman sellainen kuin jossain  teurastamossa jossa lihan roikkuu kylmiön koukussa, vaikka tuote onkin varmasti se pointti niin kyllä henkarillakin arvo pitää olla. Noin ikään kuin aavistuksen karrikoiden

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, näissä ”aina valkoisissa seinissä” on se juju, että nyt tämän helvetin pimeän vuodenajan armoilla mun vaihtoehdot on useimmiten joko ei ollenkaan asukuvia tai nämä työhuoneella studiovalojen kera otetut kuvat. Hirveet pahoittelut siis tästä ikävästä teurastamo-tunnelmasta. Että koita kestää. Tai toinen vaihtoehto on tuo yläkulman ruksi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, näissä aina valkoisissa seinissä on se juju, että nyt tämän helvetin pimeän vuodenajan armoilla mun vaihtoehdot on aikataujen vuoksi viime aikoina ollut aika usein joko ei ollenkaan asukuvia tai nämä työhuoneella studiovalojen kera otetut kuvat. Hirveet pahoittelut siis tästä ikävästä teurastamo-tunnelmasta. Että koita kestää tai palaa blogiin vasta keväämmällä. Mut jipii, tänään saattaa tulla otettua kuvat ihan ulkona!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei voisitko ottaa kuvia joskus myös takaapäin? Niin alusvaatteet kuin muutkin kamppeet on helppo saada kohdilleen edestäpäin, muhkurat ja mutkat tulee usein selkäpuolelle. Esim. näidenkään rintaliivien hyvyydestä on hankala sanoa juuta tai jaata ellei näe myös takaosaa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   voisin varmastikin joskus ottaa. Mutta eihän kukaan näidenkään rintaliivien hyvyydestä pääse muutenkaan sanomaan mitään ennen kuin itse kokeilee. Eri muhkurat ne kullekin tulee. Näissä liiveissä ei ollut mitään kummempaa takana, ihan perus takaosa, joten ei tullut kuvattua. Kuvasin juuri toiset liivit, joissa oli muunneltavat olkaimet ja niistä otin kuvia myös takaa. Eli kuvaan vaatteita takaa kyllä silloin jos niissä on siellä mielestäni jotain kuvattavaa.

 • Smarianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kateeksi käy, isomman koon proteesiliivejä on valikoimissa todella vähän ja ne on kalliita, eikä nyt välttämättä niin nättejäkään. Joskus voi jostain kampanjatarjouksesta saada 50 eurolla. Huokaus.

 • MaMa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos Veera vinkistä, hain nämä tänään, hyvällä alenuksella 🙂

  Itse käytän ainoastaan PD:n liivejä, joten erinomaiset perusliivit ovat nämä!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, kiitos näistä alusvaatepostauksista! Täytyykin testata Marc Spencerin valikoimat.
  Itselle sopii parhaiten myös Prima Donna, Madison ja Satin. Toimittaako Lace-nettikauppa Suomeen? Itse ulkomaanelävänä saan sieltä parhaat tarjoukset.

 • Lottaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivan näköiset liivit. Mulle jää tosin vielä pieneksi – odottelen, että suuremmat ketjut (Ellos, MS ym.) uskaltavat laajentaa kokovalikoimaa entisestään.

  Hinkit kasvaa vaikkei ympärys niinkään. Lisämittaa tarjotaan ympärykseen, muttei kupin kokoon.

  Primadonnan Madison on paras liivi, jonka olen ikinä omistanut. Nykyisellään ei vaan löydy tarpeeksi kuppikokoja. Lumingerien myymä puolalainen Nessa on ihan ok, kokovalikoima on ihan kipeä. Laatu ei ole samaa kuin Primadonna, mutta ei ole sama hintakaan.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on parit tällaiset. Ihan perusarkiliiveinä parhaat.

Post A Comment