Uuden rakkaan lumoissa

Mun odotukseni päättyi vihdoin! Olympuksen O-MD E-M1 Mk II -runko ilmestyi jo ihan viime vuoden lopulla, mutta päätin tuolloin sinnitellä vielä jonkin aikaa edellisellä aiemmalla E-M1 -kamerallani. Nyt kuitenkin otettuani toiminimeä perustaessa pienen lainan kalustohankintoja varten, pistin viimein tilaukseen tuon MK II:sen ja 12-100 mm 4.0 IS Pro -linssin. Eilen ne sitten saapuivat ja vitsit miten sitä voikin olla uusista työkaluista ihminen iloinen! Siitä on kuitenkin jo neljä vuotta, kun olen viimeksi päivittänyt kameraa, joten jo oli aikakin. 

Onneksi tänään oli tuttu ihminen kuvattavana, niin ei niin hävettänyt vaikka muutaman kerran ihan ääneen huokailinkin tuoreen vehkeeni ihanuutta melko lepertelevin sanakääntein. Vaikka kamerarungon koko ei kasvanut edellisestä versiosta kuin muutamilla milleillä, tuntuu sen kahva käteen esi-isäänsä paremmalta. Ja suljinäänikin kuulosti korvaani jotenkin kauniimmalta. Ihastuksen huokaisuja aiheuttaa myös järjettömästi edellistä versiota parempi kuvanvakaaja, joka yhdessä tuon 12-100 linssin vakaajan kanssa pystyy lähes ihmeisiin. 

Harmillisen vähän ehdin tänään kuitenkin vielä uutukaisella kuvata, vain yhden keikan. Loppupäivä meni koneen äärellä kuvia käsitellen ja muita töitä tehden. Just nyt kun olis hinku vaan pistää suljinta laulamaan, niin pitääkin lähteä muutamaksi päiväksi työreissulle ja seuraavat kuvauskeikat on vasta lauantaina. Miettikää nyt sitä tilannetta, kun olette vastarakastuneita, mutta pitääkin olla monta päivää erossa!

Jos jotakuta tämän Olympuksen lippulaivamallin speksit kiinnostaa, niin löytyvät täältä.  Linssi puolestaan on tämä. 

Olympuksella on muuten nyt menossa cashback-kampanja, joten esimerkiksi tuon E-M1 MKII:n ostaessa saa 200 € takaisin, kun rekisteröi ostoksensa kampanjasivulla helmikuun 15. päivään mennessä. Siellä on myös muutamia linssejä tarjolla 50-100 € cashbackillä. Pitääkin muistaa itse naputella heti tuo hyvityslomake tämän postauksen jälkeen!

Pukeuduin tänään sävysävyyn uuden rakkaani kanssa, eli mustiin. Tällä samalla huppariasulla sujui mukavasti myös eilinen työpäivä Satakunnan Kansassa. 

Pienenä piristyksenä jalasta löytyi kuitenkin Adidaksen leopardikuvioiset ZX Fluxit. Minä näitä himoitsin jo aikanaan, kun tulivat myyntiin, mutta ehtivät joka paikasta loppua todella nopeasti. Niinpä ilahduinkin suuresti, kun löytyivät vähän käytettynä Zadaasta. Minulla on siis ollut tätä kyseistä lenkkarimallia jo kahdet aiemminkin. (Tai siis toiset niistä käytössä edelleen, mutta salamakuvioiset taisin hiihdellä jo ihan puhki)

Mulla olis muuten melkoinen läjä vaatteita ja kenkiä, jotka joutaisi myyntiin ja ajattelin ne naputella jossain kohti joutessani tuonne Zadaahan. Jos siis mun kamppeet kiinnostaa, kannattaa ladata appi jo valmiiksi, jos et sitä vielä käytä!

housut – Marks & Spencer / huppari – Ellos / lenkkarit – Adidas

Tänään on siis ollut pitkälti toimistopäivä, mutta huomisaamuna bussin nokka ottaa suunnaksi Helsingin. Käyn kouluttautumassa pari päivää videohommien tiimoilta ja huomenna on vuorossa mallikeikka KappAhlin ja Me Naisten tilaisuudessa. Ei siis taaskaan pääse työviikko tylsäksi käymään, kun viikonlopuksi saa sitten jälleen palata lehtikuvauksen pariin.  ​​​​​​(Uudella kameralla, jee!!)

Muuten ihan kivakin tää tylsä työasu, mut edelleen ällöttään noi sukat. Voi kun minäkin tarkenisin edelleen paljain nilkoin kuten kaikki kaupungilla kulkevat teinit näyttää tekevän. 😀


6 Comments
 • Kikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heissan! Vieläköhän tuota hupparia saa ellokseltä, kivan näköinen!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu löytyy edelleen, tilasin omani ihan juuri.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo kiva huppari. Näytät todella hoikalta. Minkä kokoisia kenkäsi ovatkaan?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mun kengän koko on 37-38.

 • Aa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sukkakuvotus on tuttu tunne. Vaikka paksuilla sukilla saa melkein-istuvat korkkaritkin mukaviksi (niitä mulla on paljon, jalkapöytä leikattu ja sen jälkeen mikään ei oo tuntunut hyvältä kun ihossa on tunnottomia alueita) niin silti ne sukat harmittaa. Aamulla melkein hysteerisen hihityskohtauksen herätti huomio että MUN JALAT ON LIHAVAT. Meinaan, kun ei normaalisti linnunluisiin jalkoihin sopivissa kengissä mene vetskarit kiinni kun välissä on froteesukka + villasukka. Kaiken mä vielä kestän mutta nilkkojen ”lisäkilot” oli heti aamusta liikaa. 😀

  Noh, jos ei muuta niin ollaan sitten mallina niille nykynuorille, jotka palelluttaa nilkkansa ulkona ja kohta niiden nilkat tipahtaa irti ja kaikki on pilalla.

  (Sillon kun itse olin teinix niin muotia oli vesikampaus, pipottomuus sekä napapaidat ja napatalvitakit. Voi niitä jäätyneitä jenkkakahvoja, palellutettuja munuaisia ja aitoja kylmävammoja (eli vesikelloja) saaneita korvia.)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Paleltuneet munuaiset, niin tuttua teini-iästä! 😀

   Tai mä itse asiassa muistan kun mun lukion bilsan opettaja sanoi mulle lyhyen kelsitakkini ja lantiolla roikkuvat housuni nähdessään, että ”nyt kyllä tytöllä munasarjat paleltuu!” 

Post A Comment