Tupsulakki, solkinilkkurit ja kolmen punaisen sekamelska

 

Puuh, tämä viikko on tuntunut jotenkin hirmu raskaalta ja pitkältä, vaikka se on on sisältänyt pääasiassa kivoja duuneja. Johtunee siitä, että sunnuntaikin oli ihan täysi työpäivä ja tänä viikonloppunakaan ei ole kuin yksi vapaapäivä. Mut nyt on lähipäivinä niin kivoja lehtikuvauskeikkoja tiedossa, että ei haittaa vähäiset vapaat.

Bongasitteko muuten eilen ilmestyneestä Me Naiset -lehdestä gladiaattoripariskunta Akista ja Ritasta kertovan jutun? Se oli mun eka kuvaus Me Naisille. Ihan tosi kivoja tuollaiset aikakauslehtikeikat, kun ovat niin erilaisia kuin sanomalehtihommat. 

Mä muuten inspiroiduin siitä Me Naisten Viikko kukkarossa -juttusarjasta siinä määrin, että pidin itsekin yhden viikon ajan kirjaa rahankäytöstäni ja suunnittelin tekeväni siitä postauksen tänne blogiin. Kiinnostaisiko aihe?

Kirkkaanpunaista, viininpunaista ja vaaleanpunaista samassa asussa, kuulostaa kammottavalta, mutta ei se sitten ollutkaan. Yllätyin ihan positiivisesti miten kivalta nämä ulkotamineet näyttivät yhdessä. KN Collectionilta jo alkusyksystä saamani söpö Stella-hattu pääsi vihdoin käyttöön, kun lähdin keskiviikkona Helsinkiä kohti hiukset avonaisina. Nutturan kanssa, kun ei tuollainen lätsä oikein istu päähän.

Jos kuvan korvikset kiinnittivät huomiosi positiivisella tavalla, niin seuraile blogin fb-sivua. Mulla olis viikonloppuna tarkoitus saada korviksia taas myyntiin ja sinne tulossa muutama pari myös pääkallokorviksia. Jos hierotaan ensi viikon aikana kauppaa, niin pitäisi hyvin ehtiä korut pukinkonttiinkin. Myyntiin tulossa pääkallojen lisäksi mm. erntuudestaan tuttuja maatuskoja, maapalloja, Liisa Ihmemaassa pelokortteja ja uutena erilaisia kukkia ja muutama pari myös huulipuna-aiheisia korviksia. 

Who wore it better?

Nähtiin Iinan kanssa keskiviikkona lounas- ja asukuvaustreffien merkeissä ja oltiin jälleen kerran samiksia. Ei tosin yhtä pahasti kuin aiemmin syksyllä. 

Raitapaidan päällä mulla oli kotoa lähtiessä kyllä ihan v-aukkoinen normaali kashmirneule, mutta Helsinkiin päästyäni tulikin bussissa vedettyä päälle tuo poncho. Ja ei sekään nyt ihan pöljältä kauluspaidan päällä näyttänyt.

Sain edellisellä Helsingin reissulla käydä valitsemassa itselleni kenkäkauppa Ziosta mieluisen parin Wondersin kenkiä ja pitkän peilin edessä pähkäilyn jälkeen päädyin näihin korollisiin solkinilkkureihin. Kovasti himotti myös yhdet kaksiväriset chelsea-nilkkurit, mutta koska niitä kaapistani löytyy jo niin monet, päädyin kerrankin tällaiseen omaan makuuni hyvin hillittyyn vaihtoehtoon.

Huoletti jopa hetken aikaa onko tällaiset kokomustat kengät ihan tylsät, mutta kyllähän nuo soljet tekee näistä väristään huolimatta näyttävät. Ja on sitä kyllä jonkun kerran tullut eteisessä kenkiä valitessa toivottua, että sieltä löytyisi muutakin kuin leopardikuosia ja punaisia kenkiä.

Tallustelin näillä kengillä nyt koko kolme päiväisen Helsingin reissuni ja voin sanoa, että rakkauteni tätä kenkämerkkiä kohtaan syveni entisestään. Ihan tajuttoman mukavia ja tukevia jalkineita ja sopivat loistavasti omaan ei niin kapoiseen jalkaani. Wonderseja löytyykin kokoelmistani jo neljä paria eivätkä varmasti jää ainoiksi.

housut – Marks & Spencer / pusero – KappAhl / poncho – Rooman tuliainen / takki -KappAhl (saatu) / kengät – Wonders (saatu) / hattu – KN Collection (saatu) / huivi – Becksöndergaard

 


2 Comments
 • MairaK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti kiinnostaisi viikon rahankäyttö-postaus! En oikeastaan edes tiedä miksi, mutta nuo raha-artikkelit on ihan omia suosikkeja MeNaisissa 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Minäkin luen ne jutut lehdestå aina! On jotenkin vaan mielenkiintoista nähdä miten eri tavoin ihmiset käyttää rahaa. Minäpä pistän oman viikon menot -postauksen tulille!

Post A Comment