Vaihtelua mustille sukkahousuille – viininpunaista päästä varpaisiin

Mä olen tosi jumiutunut mustiin sukkahousuihin. Toki siis ihonvärisiä sukkiksia tulee käytettyä juhlissa, mutta arjessa tälleen talvisaikaan vailntani on aina mustat. Ei ole tullut itsellä mieleen edes testata mitään muita värejä.

Keskiviikkona KappAhlin tilaisuudessa mallina ollessa stylisti Outi Broux kuitenkin valitsi minulle mustan pitsimekon kaveriksi viininpunaiset sukkikset ja kengät ja vitsit kun olikin piristävää vaihtelua!

Kuva: Suvi Karoliina Photography

Mä olen jotenkin kuvitellut, että värilliset sukkahousut näyttäis jotenkin hoopolta tai lapselliselta. Mutta ainakin noin sävysävyyn olevien kenkien kanssa oli aika makee yhdistelmä ja loi jalkoihin lisää pituuden illuusiota.

Viininpunaiset korkkarit eivät kuuluneet seuraavan päivän asuuni, mutta innostuin pukemaan edellisen illan sukkahousut mustan mekon ja lähes samaa viininpunaista toistavan pitkän neuletakin kanssa. Miten pieni juttu, mutta ihan kuin päällä olisi ollut jotain todella uutta, kun sääret eivät olleetkaan mustat. 

mekko – Junarose (saatu) / neule – Vila / nilkkurit – Wonders (saatu Ziosta) / korvikset – Min Güngör

Korvissa viininpunaisen ylivaltaa oli vastustamassa Mine Güngörin vihreät korvikset. Tykästyin tuohon näyttävään malliin niin paljon, että hankin samat jo toisessa värissä puun väristen lisäksi. 

Näissä tamineissa vietin kurssipäivää opetellen videohommien saloja. Vaikka videoita olenkin työssäkin jo jonkin aikaa tehnyt, niin opin kyllä tosi paljon kaikkea uutta. Ja ennen kaikkea sain lisää intoa ja varmuutta. Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin tehdä enemmän videosisältöä myös blogiin/tubeen, mutta joku hirveä itsekriittisyyden kynnys on estänyt. Nyt kuitenkin mietin, että olisiko siinä mun uuden vuoden lupaus, että alkaisin vihdoin toteuttaa videoidoitani. 

PS. Blogin FB-sivulla on korvakorukauppa taas joulun kunniaksi aktivoitu. Tänä iltana on mennyt ihan muutamassa tunnissa jo nelisenkymmentä paria, mutta vielä riittää myytävää. Ja suosituimpiin malleihin tilasin heti lisää tarvikkeita, joten esim. pääkalloja on tulossa lisää. Tuu sinäkin ostoksille!


Tags:
7 Comments
 • EmiliaMaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ääh, mä en tykkää tästä trendistä että entistä enemmän ja enemmän bloggaajat innostuvat videoista ja podcasteista. Mä haluan lukea itse! 😀 Varsinkin videot skippaan melkeen aina, illalla blogeja lukiessa en yleensä viitsi hakea kuulokkeita että voisin kuunnella /katsella mitään.
  Sinänsä mulla ei oo mitään videoita tai podcasteja vastaan, mutta jotenkin en vaan innostu.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No itselläni ne videot ei kuitenkaan korvaisi blogitekstejä, sillä videoiksi olisi ajatus toteuttaa sellaisia aiheita ja ideoita joita ei tekstinä ja kuvina luultavasti kuitenkaan toteuttaisi. Joten vaikka tekisinkin toisinaan videoita, niin kyllä tätä perus tekstisisältöäkin edelleen tuliai.

 • Maaritti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kun näytät että sukkikset vois tosiaan olla vaikka viininpunaiset 🙂
  Ja kenkä sävy sävyyn niin johan on pitkät sääret 👍
  Kiva katella näitä siun kuvia, saa jotenki rohkaistua itteensäkin pukemaan sellaisia jota muuten miettis, et voinko…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä olen viime vuosina rohkaistunut käyttämään tosi monia sellaisia vaatteita, joista ennen ajatteli, että eiii…… Ja se on ollut tosi kivaa ja vapauttavaa. Et kiva, jos täältä on saanut vähän rohkaisua joku muukin! 🙂

 • strangiato
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on kyllä melkoiset sääret varsinkin noissa korkkareissa! 🙂 Olen saanut täältä blogistasi aika lailla inspiraatiota omaan pukeutumiseeni mutta tällä kertaa menin edelle kun löysin viininpunaiset sukkikset jo viime talvena (Keskiseltä ;)). Niillä saa tosiaan ihmeesti ilmettä simppeliinkin asuun.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kolmannen kuvan kengät on kyllä upeat. Haluan samanlaiset! 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viininpunaiset sukkahousut. Kyllä. Olen käyttänyt jo pari vuotta, kuten muitakin tummia sävyjä. Sinisiä, violetteja, vihreitä ym. sukkahousuja. Kaduttaa vaan, etten keksinyt aikaisemmin. Sääret voi todellakin olla muunkin väriset kuin mustat. Tietysti mustat sukkahousut on sellainen varma valinta, mutta varsinkin tähän aikaan vuodesta värillisillä sukkahousuilla saa vipinää asuun kuin asuun. Värilliset kuviosukkahousut vielä paremmat. Mustat sukkahousut jääneet jo vähän paitsioon.             

Post A Comment