Hitto kun olinkin hetken aikaa hyvän näköinen!

Vitsit, että onnistuinkin eilen näyttämään hetken aikaa ihan hurjan hyvältä! Onnistui sekä tukka että meikki ihan harvinaisen hienosti. En ole mikään kummoinen meikkausguru ja nuo kampaushommatkin on aina niin tuuripeliä, että tällainen jackpot missä molemmat onnistuu yhtä aikaa on todella harvinaista.

Olen lärviini ihan perustyytyväinen lähes koko ajan, enkä useinkaan edes hirveästi näe vaivaa laittautumiseen, mutta onhan se kiva, kun väliin osuu joku vielä omasta mielestä normaalia nätimpi päivä. 

Meikki oli niin kiva, että listaanpa tässä siihen kuuluneet tuotteet.

Mun lemppari pohjatuotteita on jo jonkin aikaa ollut Guerlainin meikki- ja BB-voiteet. Hieman vuodenajasta ja ihon kunnosta riippuen vaihtelen muutaman eri tuotteetn välillä. Nyt ihon ollessa ihan ok kunnossa riittää vähempi peittävyys, joten viime viikkoina on kasvoille päätynyt useimmiten tämä Lingerie de Peau BB-voide. Sävynä näin talvella Light. 

Ostin muutama viikko sitten Kicksistä tuon ovaalin mallisen meikkivoidesiveltimen ja se on aivan unelma! Suhtauduin noihin ovaalisiveltimiin aluksi aika epäileväisesti, että taas joku ihan turha hömpötys, mutta uteliaisuus vei voiton ja hyvä niin. Ei nimittäin millään mulla ole vielä meikkivoide levittynyt noin nätisti. Ja lisäpointseja tulee vielä siitä miten ihanalta harja tuntuu iholla! (Tämä aihe ansaitsisi ehkä ihan oman postauksen, missä voisi verrata tuota perinteiseen meikkivoidesiveltimeen.)

Silmänalusille sipaisin tummutta peittämään hieman Garnierin Miracle Skin Perfector bb-voidetta (Miks noi tuotteiden nimet on aina tollasia hirviöitä???), mutta muuta erityistä peiteltävää ei tällä kertaa onnekseni ollutkaan. 

Puuterina eilisessä meikissä toimi juuri tällä viikolla ostamani uusi tuttavuus, KICKS Beautyn Translucent loose powder. Tuo valkoinen kokaiinin näköinen jauhe siis. Mulle on niin moni ammattimeikkaaja käyttänyt tuollaisia valkoisia irtopuutereita, että oli nyt pakko hankkia itsellekin ja jestas että onkin sitten hyvä tuote! Ihosta tulee aivan ihanan tasaisen ja samettisen näköinen ilman, että näyttää kuitenkaan liian pakkeloidulta. Puuteria riittää ihan todella pieni määrä ja se kannattaa pyöritellä siveltimeen todella hyvin. 

Varjostusvärit löytyi mun tämän hetkisestä luottopaletista, joka sekin kotoisin Kicksistä. Viva La Divan Contour your Beauty on edullinen paletti, jossa harvinaislaatuisesti kaikki sävyt ovat päässeet käyttöön. Usein kun tuntuu, että tällaisista paleteista ainakin joku yksi väri jää kokonaan käyttämättä, mutta tästä olen kyllä käyttänyt ihan kaikkea.

Reissuun nappaan usein vain tuon Viva La divan paletin mukaan, mutta nyt kotona ollessa käytin siitä vain varjostusvärejä. Highlighterin virkaa hoiti Diorin Night Diamond -korostuspuuteri ja poskille lisäsin hiena Lumenen Nordic Chic Natural Glow -poskipunaa* sävyssä 2 Kevätkukat.

Olen meikin suhteen mielestäni kaikista surkein luomivärien kanssa. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat loihtia luomilleen erilaisia monen sävyn taideteoksia, mutta omat taitoni riittävät meikkaamaan silmät jotakuinkin tällä yhdellä ja samalla tavalla. Mutta nyt sattui jotenkin sävyt niin kohdalleen, että meikki näytti ihan uudelta vaikka tyyli olikin vanha ja tuttu.

Mun piti alunperin ostaa aika samansävyinen luomiväri Isadoralta yhden meikkaajaan valittua sitä mulle yhdessä tapahtumassa, mutta kun ei sitä kaupoissa suosiolla vastaan tullut, niin päädyin ostamaan tuon NYXin ruosteenpunaisena hohtavan sävyn nimeltä Fireball.

Ihan yksinään Fireball tekee helposti vähän itkettyneen tunnelman punaisuudessaan, joten lisäsin varjostuksiksi sekaan hieman MACin punaruskeaa mattaluomiväriä sävyssä Folie. Kulmaluille ja luomien sisänurkkiin käytin Manna Kadarin duosta* vaalean persikkaista sävyä.

Rajaukset tein mustalla luomivärillä (puuttuu kuvista). Kulmiin käytetty Essencen Eyebrow Designer kulmakynää* (sävy 07) ja Make Me Brow -kulmageeliä* (sävy 02). Ripsissä suosikkimaskarani Essencen Rock’n’Doll Crazy XXXL Volume.

Myös huulilla on Essencen tuotteita, sekoitus mattaista Velvet Stick -huulipunakynää* (sävy 05 Plum Perfect) ja Metal Shock Lip Paintia* (sävy 04 Mercury).

Jonkun supertaitavan make up junkien silmissä tämä on varmastikin tylsä ja vaatimaton arkiehostus, mutta omalla taitotasollani varsinainen mestariteos! 😀 


4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Upean näköinen meikki!

 • Hopsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kaunis meikki ja kiva blogi, jota luen päivittäin.

  Leppoisaa joulunodotusta.

 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hitsi kun ihana silmämeikki! Miten tuo tehdään… Mä osaan vaan sen vaakavarjostuksen. Upean näköinen oot muutenkin.

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihana meikki ja kampaus! Tykkään sun tyylistä, siitä saa kivoja ideoita.

Post A Comment