Arkikuva 39/52 – Joulusiivous

Kuvia ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Ai että mua harmittaa, kun tää arkikuvapostailu etenkin tässä loppuvuonna jäi unohduksiin. Mutta korjataan nyt vielä tälleen viimeisillä viikoilla asiaa, jotta saadaan vuoden projekti pakettiin edes 40 kuvan voimin.

Me ehdittiin vasta tänään kunnolla joulusiivouksen pariin, joten koko aatonaatto onkin mennyt lähinnä rättiä ja imuria heilutellessa. Oikeastaan ihan kaikki jouluvalmistelut on tehty tämän yhden päivän aikana. Ruokaostokset, lahjaostokset, siivoaminen, leipominen ja joulukoristelu. En mä kyllä yhtään pidemmälle periodille tätä hulabaloota haluais venyttääkään, joten hyvä vetää hommat putkeen kertaärsytyksellä. 😀

Perinteisen siivoustyönjakomme mukaan vessan ja kylppärin pesu oli jälleen Tommin heiniä. Minä en muista koko lähes 15 vuotisen yhteisen historiamme aikana pesseeni koskaan meidän vessaa. Ja ei siis ole kyse mistään prinsessasyndroomasta etteikö se homma arvolleni sopisi, vaan tuo mies on sen homman vaan aina ottanut itselleen.

Tällä kertaa nämä hommat sujui herralta kylläkin jostain syystä ihan turhan pukeutuneena. Yleensä kun hänellä on ollut tapana heittäytyä kylppärin pesuun pelkät bokserit päällä. 😀

Nyt tuo pyjamahemmo lähti vielä käymään kaupassa hakemassa jotain leipomistarvikkeita. Minä sen sijaan kaadoin itselleni lasin viiniä ja asettauduin katsomaan töllöstä Raskasta Joulua -konserttia. Se alkaa olla joulu nyt, vaikka kuinka vastustelis! 


Tags:
No Comments

Post A Comment