Vaate joka ei näytä yhtään multa, osoittautuikin ihan loistavaksi!

Ruskeaa väriä, mulla? Kyllä! 

Mies tuossa juuri tilasi itselleen vaatteita, muutama musta bändipaita ja huppari. Eli juuri sellaisia tuotteita mitä on jo kaappi täynnä. Se on sillä tavalla kyllä viisas valinta, että voi olla varma vaatteiden pääsevän ahkeraan käyttöön.

Itsekin olen toki tuota samaa metodia harrastanut vaatteiden hankinnassa, etenkin mustien mekkojen kohdalla. Mutta huomaan silti, että nykyään mua ilahduttaa erityisesti löytää vaatteita, jotka tuovat pukeutumiseeni jotakin uutta. Uutta väriä, uudenlaisia muotoja ja leikkauksia. Vaihtelevaa fiilistä. Tämä hieman romanttinen kevyt viskoosinen takkimekko on kaikkea tuota.

toppi – Ellos / housut – H&M Mama / kengät – Wonders, Zio (saatu) / takki – Amy Vermont, Klingel (saatu)

Klingel ei ollut minulle kovinkaan tuttu nettikauppa muuten kuin, että olen selannut sieltä muutaman kerran uimapukuja tehdessäni blogiin uikkarivinkkipostausta. Tutustuin nyt kuitenkin heidän valikoimaansa ihan huolella, kun sain valita sieltä muutaman tuotteen itselleni.

Klingeliltä löytyi monipuolisesti myös pluskoon vaatteita ja ilokseni nimenomaan itselle uusia ja entuudestaan tuntemattomia merkkejä. Muutamassa merkissä kokoja on yli 60:en saakka. Löysin itselleni kivoja tuotteita sellaisilta merkeiltä kuin Amy Vermont (jolta tämä takki on), Alba Moda ja Sara Lindholm. Muutkin valitsemani vaatteet tulevat asukuvissa jossain kohti näkymään.

Silmiinpistävää Klingelillä on erilaisten kaikenlaisten printtikuosien määrä, mutta seasta löytyy kyllä yksinkertaisempaa ja hillitympääkin tyyliä. Tärppinä voisin mainita myös sen, että kenkäosastolla on paljon jalkineita myös leveillä lesteillä!

Ihana hurpula kyllä. Tosi miellyttävä päällä ja toimii kivasti niin auki kuin kiinnikin. Nähdessäni tuon nettikaupan kuvissa, oli ajatukseni heti yhdistää ne nimenomaan ’nahka’housuihin ja toimii ainakin omasta mielestäni loistavasti. Sopivassa suhteessa rokkia ja romantiikkaa. 

Jotenkin taas kerran sellainen vaate, johon pukeutuminen ihmetyttää hieman itseänikin, mutta siitä huolimatta koen sen ihan nappivalinnaksi. 😀

 


3 Comments
 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttä kivalta ja toivottavasti on käytössä ok. Minun kokemukseni ko. nettikaupsta on kehno. Palvelu sinänäsä pelaa hyvin mutta vaatteiden laatu on huono.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Varmaan löytyy aika monen laatuisia vaatteita, kun merkkejä on niin paljon. Ainakaan näissä itse valitsemissani vaatteissa ei ole ensituntumalta mitään valitettavaa, mutta kestävyyden toki näkee vasta myöhemmin käytön ja pesujen myötä.

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mainio takkimekko!
  Mun kokemuksen mukaan saksalaisten laatu on paljon parempaa kuin H&M ja Ellos yleensä.

Post A Comment