Korvakoruista inspiroitunut huulimeikki

Ensin etsin laatikosta ihan vaan jotain yksittäistä huulipunasävyä, joka sopisi yhteen Jatulin hurmaavan punaisten korvakorujen kanssa, mutta päädyinkin inspiroitumaan myös niiden liukuvärjäyksestä. 

-korvakorut ja huulituotteet saatu-

Harjaantuneemmat sivellinniekat osaavat tehdä todella hienoja liukuväri-huulimeikkejä useammallakin sävyllä, mutta oma versioni on tällainen perusmeikkaajan arkilookiin sopiva ja se syntyi kahdella tuotteella.

Huulipunana Essencen Butter Stick Glossy Love -kynä sävyssä 04 Dark Syrup ja päälle on keskikohdasta reunoille päin häivyttäen lisätty hieman saman merkin Metal Shock Lip Paintia, sävy 04 Mercury. 

Tuo metallinhohtoinen lip paint on yksinään omaan makuuni liian vaalea, mutta se on ollut loistava piristys huulipunien kanssa yhdessä käytettynä. Nämä samat kaksi tuotetta olivat muuten käytössä myös tässä meikissä, mutta aivan eri suhteilla, joten hempeän vaalea opputulos on aivan jotain muuta kuin tämän päivän punaiset huulet. Aika monikäyttöiset siis yhdessä!

Kotimaisen Jatulin Ombre-korvakorut on valmistettu ohueasta koivuvanerista ja ovat siksi todella kevyet. Liukuvärjättyjä korviksia löytyy punaisen lisäksi myös muutamassa muussa värissä kuten pinkki-oranssina ja kauniin vihreinä. Jatulin tuotteita löytyy verkossa ainakin Weecosilta.

Miten voi Suomi olla niin täynnä kaikkia näin mahtavia korvakoruja!! Korvisfriikki kehrää.


No Comments

Post A Comment