Kaamea kasaritöyhtö ja lempivärejä

Vaalenpunaista, pinkkiä ja kasaritöyhtö! Jalassa verkkarit ja korvissa juhlalliset tupsukorvikset. Tästä asusta ei  siis puutu mitään. Jonkun mielestä ehkä tyyliä, mutta minusta tää oli just ihana sekasotku.

housut – Amy Vermont, Klingel (saatu) / neule – Ellos / takki – Mango / kengät – CAT /

huivi – Becksöndergaard / panta – Katri Niskanen / korvikset – H&M / laukku – Pieces

Mulla oli jokin aika sitten asukuvissa Klingeliltä valitsemani Amy Vermont -merkkinen takkimekko ja näissä kuvissa on vielä toinen vaate samalta merkiltä. Hieman kiiltäväpintaiset pehmoiset housut ovat ikään kuin pikkuisen paremmat verkkarit. Ne on tyyliltään aika samanlaiset kuin nämä blogissa usein nähdyt housut, mutta näissä on pidemmät lahkeet, joten sopivat paremmin käyttöön nyt talvella ilman että nilkat paleltuu. 

Uusien merkkien kohdalla on aina vähän arvailua kokojen kanssa ja ensiksi tilaamani koon 48 housut osoittautuivatkin aivan liian isoiksi. Vaihdoin kokoon 46, mutta nämäkin on edelleen hieman reilut. Tilanne kuitenkin korjaantui, kun taitoin housujen vyötärönauhaa kerran, niin istuvat paremmin takamuksesta. Mutta reilut koot siis mielestäni! 

Tukka päätyi tuollaiseksi kasaritöyhdöksi sen myötä, että eilen kirjaa lukiessani setvin lähes pari viikkoa harjaamatta ollutta tukkaani sormin. Aikaa takkujen avaamiseen meni tuolla metodilla yli puoli tuntia, mutta tuloksena oli tuo pöyhkeätäkin pöyhkeämpi kasa. Oli pakko ottaa siitä ilo irti yhdeksi päiväksi ja ilahduttaa pehkolla tänään myös kampaajaani. 

Hiukset saivat tänään siis hieman uutta väriä ja saksiakin niille varovasti näytettiin. Varovasti siksi, että mulla on lähiviikkoina tulossa parikin tilaisuutta mihin pitäisi saada tehtyä juhlava kampaus, joten päätettiin lyhentää kunnolla vasta hieman myöhemmin. Eli minusta on tullut sellainen tyyppi, joka sanoo kampaajalla, että ”ota vaan sentti latvoista”. 😀 😀

Näitä kuvia kun katsoo, niin miettii, että miksi ihmeessä pukeuduin niin monta niin mustaan. Tulen vaalenapunaisesta ja pinkistä ihan hirmu hyvälle tuulelle! 


Tags:
,
5 Comments
 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan kauheen söpö kokonaisuus!! Käy kateeksi täällä -15 kovassa tuulessa toppatakki ja -housut yhdistelmällä hytistessä 😉

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi takki on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana.

 • Kaesa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sinun ansioista hankin ensimmäisen vaaleanpunaisen asusteen! Pipo piristää meikäläisen kalpeaa talvinaamaa nyt! Sinun kokeileva tyylitaju saa minutkin kokeilemaan erilaisia vaatteita ja asusteita! Kiitos & toivon, että jatkat meidän inspiroimista!

 • AnnikaK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  (Hiljaisena) vakkarilukijana pakko kommentoida että on niiiin ihana asu. Ja mistä toi takki on???!!! Oot upea.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tää on viime talvena ostettu Mangosta. 

Post A Comment